Ce fel de aparat?

Ce fel de aparat? | Autor: mihaela amalia

Link direct la acest mesaj

Am si eu o "problema".As dori sa imi cumpar un aparat sa pot sa imi ard energia acasa, ca pe la sala nu prea pot sa ajung(asta de lipsa de o sala de fitness la mine in oras)...
Deci dilema mea e: ce aparat e mai eficinent? O bicicleta de camera sau un aparat din ala cu tot felul de centuri care te maseaza (imi scapa numele), sauna belt, etc...Heeeelp!!!
Multumesc

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

PRO BICICLETA!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu sunt pro stepper. Consider ca bicicleta iti dezvolta foarte tare muschii de la picioare si vor fi inestetici!

Nana Motoc
Pana la nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Eu sunt pro stepper. Consider ca bicicleta iti dezvolta foarte tare muschii de la picioare si vor fi inestetici!

Nana Motoc
Pana la nunta...

Da, probabil ca daca faci cite 3-4 ore/zi in fiecare zi o sa ai muschi inestetici, insa daca faci acasa cite o ora de 3-4 ori/saptamina nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta asta. Eu merg la sala de 2 ani si folosesc si n-am aceasta problema. Eu votez cu bicicleta sau mai bine cu masina eliptica (sau bicicleta eliptica? ).

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_adi spune:

Si eu la fel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns an-k spune:

eliptica

anca si micutza Bianca(14/03/2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

quote:
Originally posted by Delidana

quote:
Originally posted by NanaMotoc

Nana Motoc
Pana la nunta...

Da, probabil ca daca faci cite 3-4 ore/zi in fiecare zi o sa ai muschi inestetici, insa daca faci acasa cite o ora de 3-4 ori/saptamina nu cred ca trebuie sa-ti faci griji in privinta asta. Eu merg la sala de 2 ani si folosesc si n-am aceasta problema. Eu votez cu bicicleta sau mai bine cu masina eliptica (sau bicicleta eliptica? ).

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

dunt de acord cu ceea ce a zis Delidana
si eu am acasa si am facut si nu am avut nimic!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

Dintre cele mentionate de tine e mai eficienta bicicleta.
Daca ai multa energie si eventual ai nevoie si sa slabesti si sa iti tonifiezi musculatura o banda de alergat ar fi mai utila,sau daca nu iti place ideea, stepperul.

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

bicicleta e buna - marele dezavantaj: ocupa mult spatiu. si are niste coarne tocma bune de folosit pe post de cuier (asa o folosea cineva, nu spui cine dupa entuziasmul primelor doua saptamani)
dup-aia mi-am luat un stepper, si dak n-am kef de el, il bag sub pat - macar nu-mi ocupa din spatiu. si e mai eficient, dupa parerea mea. inainte de a ramane insarcinata am slabit 4 kg in 10 zile u decu cate 1 h de stepper pe zi (in mai multe reprize).
si nici nu m-am ingrasat in primul trimestru de sarcina (ca dup-aia - am pus 5 kg in luna 8 si 10 in luna 9 )
acu iar dau din craci pe stepper - da-mi lipseste ceva entuziasm...
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

a... ca am uitat:
o prietena are sauna belt si cik-i eficienta, da cam enervanta. si nici nu "arde energia" (eventual ceva grasimi )
cat despre ala cu benzi de masaj ... parerea mea frectie
si sa pun si io o ? : a folosit cineva branturi d-alea de slabit? au avut vo eficienta. ca eu merg vo 4 ore/zi, asa ca...
c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu am si bicicleta si stepper. sunt super amandoua.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput