Un bra sutien...

Un bra sutien... | Autor: Raluca

Link direct la acest mesaj

Ati folosit, imi puteti da informatii despre cat de comod/incomod este un astfel de sutie fara bretele facut din silicon?. Ma bate gandul sa-l achizitionez ptr. o rochie f. decoltatasi cu croiala in V....Ma ajutati cu opinii?

Raluca mama Ilincai de 4 ani

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Initial creeata de Raluca

Ati folosit, imi puteti da informatii despre cat de comod/incomod este un astfel de sutie fara bretele facut din silicon?. Ma bate gandul sa-l achizitionez ptr. o rochie f. decoltatasi cu croiala in V....Ma ajutati cu opinii?

Eu nu am incercat, dar imi amintesc ca anul trecut, cam pe vremea asta sau poate un pic mai in vara (iulie-august), la Nunta in Iasi/Mirese 2006 era o discutie pe aceasta tema... Daca ai rabdare sa cauti...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Iunita, nu e incomod, se vede fff misto, dar , cand te apleci sau misti corpul mult ai senzatia ca o sa cada si te faci de bau! Da de cazut el nu cade! e numai senzatia.

quote:
Originally posted by ralnied1

quote:
Initial creeata de Raluca

Eu nu am incercat, dar imi amintesc ca anul trecut, cam pe vremea asta sau poate un pic mai in vara (iulie-august), la Nunta in Iasi/Mirese 2006 era o discutie pe aceasta tema... Daca ai rabdare sa cauti...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Poze vechi si noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

Si eu sunt curioasa sa stiu de unde se poate lua unul si cat costa!

'Ubita si 'Ubitu'
Asa cum apa in apa se scurge, tot asa zilele mele in ale tale vor curge!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca spune:

L-am achizitionat, ma declar multumita . Singura poblema va fi viata scurta pe care o va avea...doar 10-15 utilizari sunt garantate.Pretul a fost O.K. 70RON

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo1970 spune:

Raluca,
ce marca este?

Mamicile tin copii in brate o vreme, dar ii tin in inima pentru totdeauna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Eu am unul de la ID Sarieri.Sunt multumita de el...l-am purtat in club cu un maieut fara spate si fff subtire si s-a comportat f bine.Senzatia ca se deslipeste este doar la inceput...apoi te obisnuiesti cu el si e ok.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginutza2002 spune:

bravegirl cat costa unul la id sarieri?

'Ubita si 'Ubitu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

quote:
Originally posted by ginutza2002

bravegirl cat costa unul la id sarieri?

'Ubita si 'Ubitu'

Nu mai stiu exact...dar in jur de 800.000 lei vechi

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lemoni spune:

Am ras ,am si eu o prietena si ma vizitat asta vara ,avea un sutien asa cum ziceti voi si din 2 in 2 minute si-l aranja(avea senzatia ca ii cade cum spune-ti si voi) asa ca saraca prinsese tic .Al meu sot vine si imi spune la ureche ce are asta de isi tot baga mainile in tatze?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Lemoni

Am ras ,am si eu o prietena si ma vizitat asta vara ,avea un sutien asa cum ziceti voi si din 2 in 2 minute si-l aranja(avea senzatia ca ii cade cum spune-ti si voi) asa ca saraca prinsese tic .Al meu sot vine si imi spune la ureche ce are asta de isi tot baga mainile in tatze?

roxi foto

Mergi la inceput