Nevasta de nota 10!
http://RECLAMA MASCATA/display.php?id=357
Oare ineptia asta e scrisa de o femeie???
Poze
It's nice to be important, but it's more important to be nice
Raspunsuri
Luna75 spune:
Nu am reusit sa deschid subiectul.
Oricum,nu cred in existenta nevestelor de nota 10.Nota zece inseamna perfectiune,iar perfectiunea e intangibila,mai ales pentru neveste.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
lavinai spune:
quote:
Originally posted by Luna75
Nu am reusit sa deschid subiectul.
Oricum,nu cred in existenta nevestelor de nota 10.Nota zece inseamna perfectiune,iar perfectiunea e intangibila,mai ales pentru neveste.
aceasi parere o am si eu!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Stefana spune:
Era o chestie idioata si misogina pe care am gasit-o intr-un ziar si am banuit ca e luata de pe net si am cautat-o ca sa c-o arat si voua. dar se pare ca unii considera ca e reclama. ma rog. as putea pune numai textul, dar dupa aia voi fi acuzata ca nu am precizat sursa ![]()
Poze
aiska spune:
Cred ca important ar fi sa se intilneasca oamenii potriviti unul altuia la timpul potrivit, altfel acordarea notelor e cam subiectiva...
Sabina
5+
mamica lui Aleksi Joel 
Siminaf spune:
Te rog mult, pune textul si apoi scrie linkul fara http sau www si fara puncte, doar cu pauza sau scrie dot in loc de punct. M-ai facut taaaaaaare curioaaaaasaaaaa!
Multumesc!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood
corinadana spune:
Ce Ralucuta durduluta ai!Ce mai bulanase are draga de ea! Sa va traiasca!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Stefana spune:
Nevasta de nota 10 !
a) Daca vine suparat Il lasa in pace. Tot are sa-si descarce sufletul. Nu-i pomeneste ca s-a stricat frigiderul, ca ea a fost taiata de la prima, ca vecinul i-a scuturat covoarele pe rufele proaspat intinse, ca pustiul a luat nota mica la romana etc. Nu toarna gaz peste foc. Cauta sa-l impace prin dragalasenie (nu ostentativa), atentie (desface visinata, retinuta pentru cine stie ce eveniment) si ii aduce aminte ca optimismul sau devenit proverbial in cercul cunostintelor.
b) Daca intirzie. Mincarea s-a sleit. Matusa sosita din provincie a plecat suparata. Nu-l intreaba: ?Unde ai stat pina acum??
c) Daca e preocupat, lucreaza la ceva, scrie, citeste, se documenteaza, studiaza. Nu-l deranjeaza din cinci in cinci minute, intrebindu-l: Nu vrei o cafea, citronada, prajitura?? sau ?Unde ai pus tirbusonul?? ?De ce-ai lasat apa sa picure in baie?? etc. In schimb, deschide usa fara zgomot si-i asaza alaturi cafeaua,citronada sau prajitura, apoi dispare. Ca o aratare.
d) Daca e incapatinat. Curma discutia si asteapta momentul prielnic. Atunci, il roaga sa-i faca o favoare. E1 va ceda zimbind.
e) Daca vrea sa plece in oras singur. Rar, dar se poate intampla. Nu-l intreaba unde se duce si cu cine se vede. Daca e sincer, va spune acest 1ucru nesilit, iar daca-l caracterizaza nesinceritatea, de ce sa-l intrebi? O femeie inteligenta tine minte ca uneori barbatilor le place sa stea de vorba la o bere. Bineinteles, cu alti barbati.
f) Daca e atotstiutor. Il lasa in pace. Evenimentele vor dovedi o data. si o data ca stie si el sa greseasca. Sa nu i-o reproseze public. Nici macar intre patru ochi. E1 s-o recunoasca singur. Logica, judecata fara gres a incetat sa apartina exclusiv genului masculin.
V-am zis ca e o tampenie. Si unora li s-a parut atat de interesant, incat l-au pus si in ziar, sa "educe" populatia maritata care nu stie sa-si respecte barbatul ![]()
Sunteti de acord macar cu vreun punct de acolo? Bine, unele sfaturi sunt de bun simt asa, ca regula in societate. Sa ne respectam unii pe altii, dar de aici si pana la a da sfaturi femeilor cum sa se comporte ca sa nu-l supere pe "Maria Sa Sotul"...
De asta mi s-a parut deplasat, pt e e pe un site dedicat femeilor si am banuit ca e scris de o femeie. Ar putea vreo femeie sa sustina cele de mai sus? Este cel descrisa in text o nevasta de nota 10? Dupa parerea mea... da, doar in opinia unui misogin.
Poze
Lolly spune:
Mai adevarat este asta:
Femeile sunt niste fapturi dragute, care nu se supara aproape niciodata. Si atunci cand se supara, o fac atat de delicat, incat, practic, nici n-ai cum sa-ti dai seama. Dovada stau si replicile de mai jos, cu care orice barbat care nu e gay se intalneste zilnic, si din care doar niste paranoici ar putea deduce ca nevestele lor au capsa pusa , cand, in mod absolut evident , ele "n-au nimic".
1. "Macar pune-o-n chiuveta, daca n-o speli"
E intr-o dispozitie mai mult decat neprietenoasa, lucru pe care poti sa-l deduci cu oarecare usurinta si din faptul ca nici n-ai terminat de mancat. Are ca variante si alte replici la fel de dragute, cum ar fi: "Macar pune-le in cosul de rufe, daca tot le spala proasta", "Macar descalta-te, daca tot sterge servitoarea dupa tine", desi stim cu totii ca asta n-ar imbunatati cu nimic situatia.
2. "Ce sunt sosetele alea de langa scaun?"
Desi abil formulata, aceasta intrebare nu are decat un singur raspuns logic, o data ce sosetele de langa scaun sunt, de regula, chiar sosete, si mult mai rar pantofi, schiuri sau patine cu rotile. O intrebare cu ceva mai multa logica ar fi: "Cine sunt sosetele alea de langa scaun?".
3. "O colega de-a mea a mers cu prietenul ei la teatru"
Bineinteles ca aceasta prietena ori nu exista, ori ca, de fapt, a stat acasa si si-a facut de lucru prin bucatarie, in timp ce prietenul ei (daca, totusi, acesta exista) s-a uitat la meci. Si chiar daca, prin absurd, lucrurile au stat intocmai, tot nu reusesti sa intelegi de ce te-ar interesa, asa ca, logic, intrebi: "Si?". Raspuns: "Si nimic".
4. "Asta nu puteai s-o pui acolo?"
Sa spunem ca stii ce reprezina "asta", desi, de cele mai multe ori, e greu sa ghicesti, o data ce tu esti in baie, iar ea in sufragerie. Deci, stii ce e "asta", dar nu stii unde e "acolo". Intrebi: "Unde?". Raspuns: "Nu mai conteaza".
5. "In seara asta iar te duci la bere?"
N-ai mai fost de o saptamana si nici nu intentionai sa te duci astazi. Cand, insa, ea stie mult mai bine decat tine ce-ai de gand, nu mai ai nici o sansa. Raspunzi, timid: "Nu". Te crede imediat: "E, nu!"
6. "N-am nimic"
De regula, femeile n-au nimic atunci cand nu scot o vorba trei ore (stiut fiind faptul ca femeile nu prea obisnuiesc sa vorbeasca) sau trantesc diverse lucruri prin casa (curatenia pe care, chipurile, o fac nefiind decat un pretext ca sa poata manipula lucruri si, altfel, sa le poata tranti fara ca tu sa-ti dai seama ca e plina de draci). 
Luna75 spune:
Da,asemenea sotie merita cu prisosinta nota zece,este sotia ideala.
Dar exista pe pamant asemenea creaturi ?! Eu ma indoiesc.
Oricum,sotul meu ma considera nevasta perfecta,deci de nota 10,dar nu ma incadrez nicidecum in tiparul descris de Stefana.
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by corinadana
Ce Ralucuta durduluta ai!Ce mai bulanase are draga de ea! Sa va traiasca!
corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.
Multumesc la fel! A voastra e o diva in devenire.......
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta Deiu
Virsta Ralu
Home, wherever you are...
Santa Monica, Ontario Mills, Huntington Beach
Poze noi - Martie 2006
Excursie la Temecula
Downtown LA & Hollywood