Costume de baie crosetate
Fetelor,
Pt ca a venit vara, se apropie concediul, zilele frumoase de mers la stranduri si piscine.... hai sa vorbim putin si de costumele de baie.
Ce se mai poarta vara asta? Ce modele, ce culori? Care sunt tendintele..?
Ma batea gandul la un moment dat sa fiu ....f indrazneata, sa-mi cumpar/fac un costum crosetat. Mai sunt la moda anul asta? Stiti pe undeva, la ce preturi, se merita, etc...???
Pana vin raspunsurile de la voi...
Pupici
Denisa
Raspunsuri
Luna75 spune:
Poti sa arunci o privire la :
www2.victoriassecret.com
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Raza de soare spune:
quote:
Initial creeata de denis
Ce se mai poarta vara asta? Ce modele, ce culori?
Sigur nudistii nu-si bat capul cu astea...
Mai am doar 3 zile pana la nunta !
Foto
denis spune:
Fetele,
Multumesc mult pentru raspunsuri.
De fapt eu voiam sa va intreb daca se poarta anul acesta costumele de baie crosetate.
Am pe cineva care face (la preturi foarte bune...) si-mi face si mie unul. Nu stiu daca se mai poarta...de asta va intrebam
Apropos, nu vreau sa fac reclama, dar daca sunt la moda, iar voi sunteti interesate, scrieti-mi.
Pupici
Denisa
boo lina spune:
denis, eu nu m-as risca cu unul facut...mi-e teama ca la o saritura in piscina/mare raman fara slipi![]()
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by boo lina
denis, eu nu m-as risca cu unul facut...mi-e teama ca la o saritura in piscina/mare raman fara slipi
ba tocmai atunci devine interesant...
serios acum, din cate stiu, costumele crosetate se strang la apa... si s-ar putea sa ramai
...da' in cazul asta, vezi mai sus.. Mai am doar 3 zile pana la nunta !
Foto
Veve spune:
Cred ca se poarta;le-am gasit pe multe site-uri de profil (cel mai reprezentativ e www.mybikinibrazil.com/bikinigallery2006.html" target="_blank">asta );sunt dragalase,insa tre' sa ai grija pe ce e aplicat ca sa n-ai surprize
.Cred ca pe un material "nud" ar da cel mai bine...Daca-l vrei doar din croset,m-as fatai cu el pe plaja,fara sa-l bag la apa
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina , www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060522" target="_blank">vevika & www.dropshots.com/day.php?userid=83483&cdate=20060521" target="_blank">"scaly monstel"
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
ingerash spune:
eu am vazut in Tm prin magazine la preturi incepand de la 60 de ron.
Eu mi-am luat unul din material normal fara sa probez slipii, si cand am ajuns acasa am vazut cat is de josi 
acuma tot timpu' tre' sa fiu atenta sa nu raman in
gol ![]()
anca tanasica spune:
mie imi plac...chiar ma batea gandul sa.mi fac...![]()
Anca si Alexandra (10 nov.2003)
poze:
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
FOARTE IMPORTANT:
http://www.maap.ro/images/afis_gv.jpg