uleiul de masline!!! Beneficii

uleiul de masline!!! Beneficii | Autor: lavinai

Link direct la acest mesaj

poate se pricepe careva sa ne spuna la ce este bun sa folsim uleiul de maslione (inafara de alimentatie. de exemplu stiu ca este bun pt par, pt ten, pt bronzat, mai nou ma aflat ca e bun si pt vergeturi.......dar, cum trebuie folosit??

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

pentru par,bronzat,ten...in rest...astept si eu pareri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

asta stiu si eu, dar cum trebuie folosit?????

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

si io...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Eu il folosesc pt. par (uscat)astfel: dupa ce aplic ulei pe tot parul si masez bine radacinile, imi acopar capul cu un prosop umed (se inmoaie prosopul in apa fierbinte si se stoarce)si stau asa cam doua ore. Apoi imi spal parul cu sampon. E foarte fain, parul devine matasos si usor de descurcat.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Carmi

Eu il folosesc pt. par (uscat)astfel: dupa ce aplic ulei pe tot parul si masez bine radacinile, imi acopar capul cu un prosop umed (se inmoaie prosopul in apa fierbinte si se stoarce)si stau asa cam doua ore. Apoi imi spal parul cu sampon. E foarte fain, parul devine matasos si usor de descurcat.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

SUPER!! mersi mult! dar nu e rece sa tii prosopul umed in cap 2 ore???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Incalzit usor e bun pt. unghii. Eu asa mi-am intarit unghiile acum cativa ani.
Se incalzeste pana la o temperatura suportabila si se baga varfurile degetelor inauntru, pana se raceste.
Daca aveti timp, masati-va mainile apoi cu uleiul ramas. Pielea va deveni catifelata si extrem de frumoasa .

Bineinteles, efectele se vad dupa ceva timp.

Mai am niste masti cu ulei de masline, le caut si vi le scriu.

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Dar pentru bronz cum sta treaba?Eu n-am auzit.Se da pe corp inainte de expunerea la soare?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by alayna

Dar pentru bronz cum sta treaba?Eu n-am auzit.Se da pe corp inainte de expunerea la soare?

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

asa cred si eu! cred ac depinde ce tip de piele ai! primele zile te dai cu o crema cu factor de protectie mai mare apoi in zilele urmatoare (dupa ce te-ai ami bronzat) cu ulei de masline. depinde de tipul de piele. dc a i pielea alba nu cred ca e bien sa renunti al factorul de protectie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Eu il folosesc pt. par impreuna cu o fiola de vit. A si una de E , masez parul , apoi imi pun o punga in cap , apoi un prosop sau mai bine un batic ca sa nu cada in timpul noptii si dorm asa cu el , iar dimineata il limpezesc .Parul devine moale , stralucitor si matasos , asta pt. parul uscat ca al meu. Ebun si pt. intarirea radacinilor.

Il mai folosesc si in masca de fata impreuna cu un galbenus de ou , facut maioneza , pus pe fata , cand se usuca se curata cu apa calduta.

Se mai poate folosi si in masaj , pt. pielea uscata mai ales.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena d spune:

il folosesc la urmatoarele:
1. masca de par, simpla, sau maioneza cu galbenusuri de ou, dar ptr. mine e importanta SPALAREA PARULUI INAINTE DE APLICARE.
daca parul e murdar, degeaba aplic masca, ca nu are efect de hranire...
2. masca ptr. ten, dupa gomaj, simplu sau in combinatii cu galbenus etc.
3. pe rol de "crema" de corp, dupa gomaj.
fara exfoliere, se incarca inutil pielea, sau functie de necesitati, numai pe anumite portiuni.
de departe bate toate cremele de corp, si in plus, se absoarbe rapid. rol de hranire + hidratare.

in plus, uleiul il amestec cu alte uleiuri esentiale, de la plafar, cind am dispozitie de altceva decit parfumurile mele.

Mergi la inceput