aranjare par-help

aranjare par-help | Autor: ionasiu

Link direct la acest mesaj

[b]Am si eu o intrbare mai ciudata:cum va faceti sa arate parul ca si cand iesiti de la coafor,am tot incercat cu peria dar nu mi-a iesit.Un sfat please...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

Depinde.....ce lungime de par ai ?
La parul scurt e cel mai simplu ,putin udate cu apa palmele ,le trecem prin par si apoi gel (intins in palme) si din nou le trecem prin par.Efect maxim ! Super !
La parul mediu ....depinde de freza ...intins cu placa ,ondulat cu difuzorul , etc.

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

eu am parul de lungime medie. il usuc la radacina si apoi il impart in sase-opt mese pe care le infasor pe o perie rotunda foarte groasa, pe toata ungimea, apoi usuc mesa cu foenul, deruland parul incetul cu incetul. unele mese le "intorc" inafara ( cele de dedesupt )si unele innauntru ( cele de deasupra ). apoi pulverizez un pic de fixativ si atat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by petaluda

eu am parul de lungime medie. il usuc la radacina si apoi il impart in sase-opt mese pe care le infasor pe o perie rotunda foarte groasa, pe toata ungimea, apoi usuc mesa cu foenul, deruland parul incetul cu incetul. unele mese le "intorc" inafara ( cele de dedesupt )si unele innauntru ( cele de deasupra ). apoi pulverizez un pic de fixativ si atat...

wow..si ai mereu chef sa faci toata treaba asta???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionasiu spune:

Am parul de lungime medie dar pricum l-as aranja nu imi sta deloc,dar dupa coafor imi arata super.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petaluda spune:

quote:
Originally posted by ana_maria222

quote:
Originally posted by petaluda

wow..si ai mereu chef sa faci toata treaba asta???

multe poze
HAI DINAMO!!!!

pai la inceput imi lua muuult timp si nu il aranjam decat atunci cand mergeam undeva important, dar acum sunt "experimentata"si merge repede, in 15-20 de min e gata si il fac imediat dupa ce ma spal pe cap si tine pana la urmatoarea spalare, adica la 2-3zile. cand nu am timp il pun pe niste bigudiuri foarte mari si il las asa sa se usuce, macar ii dau un pic de volum, si in timpul asta cat se ususca pot lucra la calculator, strang dosare, mai facu una-alta prin casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

quote:
Originally posted by ionasiu

Am parul de lungime medie dar pricum l-as aranja nu imi sta deloc,dar dupa coafor imi arata super.

ady

Aceeasi problema am avut-o si eu,pana in iarna cand mi-am luat Rowenta Lissima.Dupa fiecare spalat imi ia cam 20 min sa il intind(eu am o dambla cu parul intins).Inainte ma chinuiam cu tot felul de perii,dar nu reuseam deloc sa-l asez.

Flori
Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

ionasiu,ce tip de fir ai?subtire,mediu,vopsit,natural,cu tendinte de ondulare,cret...nu spui prea multedaca dai niste detalii poate ca iti vom spune"cum sa il aranjezi...ca la coafor"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

FLORI,iubita tu m-ai facut sa imi i-au lissima...dar nu folosesc decit foenulparul meu e vopsit de ani buni!!!si nu suporta alte "chinuri"calde cu toate balsamurile de calitate...eu ramin fidela periei rotative "REVO" imi reda lucirea sanatoasa a parului si la final pret de cca 5 min.placa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

si pe mine ma invata cineva? am parul pana la umar..blond cu suvitze aramii....cu tendinta de ondular..si pisicit pe deasupra...extrem de des (mai mult decat extrem..imi intra 4 vopsele)....si cu f mult volum..prea mult volum!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexmom spune:

cred ca solutia e sa gasiti o frizerita fff. buna. Un par tuns bine se aranjeaza aproape singur, doar sa-l perii in directia corespunzatoare. Cand eram in Romania gasisem o frizerita f. buna, niciodata nu aveam probleme cu parul si nici nu ma chinuiam sa-l aranjez (nu foloseam fixativ, geluri sau alte asemenea). Acum insa de cand sunt in Canada am probleme cu aranjarea parului si n-am reusit inca sa gasesc o frizerita buna ca cea din Romania, dar mai caut.
Mentionez ca am parul drept cu fir gros si destul de des.

Mergi la inceput