HELP,PRAJITURA

HELP,PRAJITURA | Autor: alibeta

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor,
Am mancat in urma cu ceva vreme o prajitura care mie mi s-a parut foarte buna si arata pe masura.Persoana la care am mancat-o nu vrea sa dea reteta si ma gandeam ca poate daca incerc sa o descriu ma poate ajuta cineva.
Deci,prajitura este cu foi cu cacao si acestea sunt umplute cu o crema alba.Pot sa va spun ca la noi la Cluj se gaseste la cofetarii si se vinde la kg.
Va rog sa ma ajutati!!!!!!
Multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Im primul rand, de ce nu-ti da reteta?

Im al doilea, dai prea putine detalii.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

FOILE ERAU DE PANDISPAN SAU COAPTE PE DOSUL TAVII?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura72 spune:

PRAJITURA CU FOI
FOI:3 OUA,8 LINGURI DE ZAHAR,8 DE LAPTE,8 ULEI ,AROME ,SARE,FAINA CAT CUPRINDE PT. O COCA BUNA DE INTINS,2 LINGURI CACAO,2 LINGURITE AMONIAC STINS.
SE FACE O COCA POTRIVITA SI SE LASA 30 MIN. LA ODIHNIT.
SE FAC CU SUCITORUL 3-4 FOI, CARE SE COC IN CUPTORUL CALD PE DOSUL TAVII,10 15 MIN.
CREMA:1 L LAPTE,400 G ZAHAR,4 LINGURI CU AMIDON,VANILIE,COAJA DE LAMAIE,1 PACH.MARGARINA UNIREA.
PUI ZAHARUL IN CEAUN -PREF.PT. CA NU ARE COLTURI SI NU LIPESTE- APOI AMIDONUL.,SARE LE AMESTECI CU UN TEL TORNI LAPTELE RECE SI PUI LA FOC AMESTECANC CONTINUU PANA SE FACE CA O CIULAMA .OPRESTI FOCUL SI ADAUGI MARGARINA CUBULETE AMESTECAND SA SE TOPEASCA.FIERBINTE O TORNI INTRE FOI,PUI O GREUTATE DEASUPRA .CAND SE RACESTE BAGI LA RECE.SE TAIE CAM 20-24 ORE DAR CU CAT STA MAI MULT E MAI GUSTOASA.MERGE SI DE SEARA PANA DIMINEATA.SE PUDREAZA CU ZAHAR SA CIOCOLATA DE MENAJ TOPITA INAINTA S-O TAI.ESTE PRAJ.PE CARE O VOR TOTI PRIETENII LA OCAZII.DACA VREI O CREAMA MAI BUNA ADAUGI 2 OUA SI NESS DAR NU MERGE LA FOILE CU CACAO.SCOTI CACAO DIN CONPOZ.DE FOI.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alibeta spune:

Miria Cristina,nu da reteta persoana respectiva penru ca nu vrea si gaseste tot felul de scuze idioate.Laura, multumesc mult si sa stii ca o sa o fac aceasta prajitura pentru ca s-ar putea sa fie chiar ceea ce caut eu.Intr-adevar prajitura este cu foi coapte pe dosul tavii(vreo 4).
Multumesc fetelor pentru raspunsuri

Mergi la inceput