Masca pentru sani
Cum sunt la dieta, si probleme cu sanii -gravitatia-ata ete. Am cautat o masca pentru sani si am gasit acest amestec:
Pasta de mere pentru intarirea sanilor
Fierbeti cateva mere taiate bucati in putin lapte. Striviti-le cu o furculita si intindeti pasta obtinuta pe sani. Masati usor, pentru ca vitaminele sa patrunda in piele. Lasati sa actioneze 10 minute, apoi clatiti-va cu apa calduta si apoi cat mai rece. Aceeasi masca are efect si pentru atenuarea ridurilor de pe obraz.
Sursa www.formula-as.ro/reviste_631__117__cosmetica-verii- ii .html" target="_blank">http://www.formula-as.ro/reviste_631__117__cosmetica-verii- ii .html
O folosesc de azi, si peste o saptamana va spun daca am vazut ceva imbunatatiri.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Raspunsuri
asi spune:
Succes!
De fapt pentru ce efect are masca?
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Leditia spune:
quote:
Initial creeata de an-k
Cum sunt la dieta, si probleme cu sanii -gravitatia-ata ete. Am cautat o masca pentru sani si am gasit acest amestec:
Pasta de mere pentru intarirea sanilor
Fierbeti cateva mere taiate bucati in putin lapte. Striviti-le cu o furculita si intindeti pasta obtinuta pe sani. Masati usor, pentru ca vitaminele sa patrunda in piele. Lasati sa actioneze 10 minute, apoi clatiti-va cu apa calduta si apoi cat mai rece. Aceeasi masca are efect si pentru atenuarea ridurilor de pe obraz.
Sursa www.formula-as.ro/reviste_631117cosmetica-verii- ii .html" target="_blank">http://www.formula-as.ro/reviste_631117cosmetica-verii- ii .html
O folosesc de azi, si peste o saptamana va spun daca am vazut ceva imbunatatiri.
anca si micutza Bianca(14/03/2005)
Am folosit-o eu..doar ca io-s o fire mai comoda si le prefer pe cele gata facute
Cat e de buna si eficienta nu-mi pot da cu parerea ..ca n-am folosit-o regulat..(sti e ca si cu cremele pt celulita..folosesti o sapt si apoi te lasi pe tanjeala si spui ca nu-s bune..da nici macar nu le-ai folosit conform prospectului
Asi masca e pt intarire.
POZE
lavinai spune:
interesant!!! astept parerea ta peste o saptamana!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Luna75 spune:
an-k,bine ca ai deschis subiectul.
Eu nu m-am gandit niciodata sa imi aplic masca pe san,mai mult,nici nu stiam ca ar trebui sau ca ar avea vreun efect.
Dupa alaptat,am folosit 2 luni crema de la Avon -Bust Firming,si am fost multumita de rezultat.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.