Ce marca de sutien pt fete slabute?

Ce marca de sutien pt fete slabute? | Autor: Fiquelle

Link direct la acest mesaj

Fetelor care ca si mine dupa ce ati nascut aveti tot 50 de kg si un numar sau doua mai putin la sutien, ce marca ati gasit care sa va avantajeze in noile conditii? Si eventual si ce tip (am vazut ca Jolidonul, de ex. are nume de fete pentru modele diferite). Hai sa dezbatem asupra celui mai bun model pentru noi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Sincer, eu nu cred ca marca e cea mai importanta, ci felul cum se adapteaza forma sutienului la forma sanilor tai. Trebuie sa gasesti forma care sa te avantajeze, acelasi tip de sutien la una poate arata traznet si la una nu, ca si costumele de baie. Am avut sutiene no-name care mi-au placut mai mult decat Triumph sau Jolidon.
Pentru vara eu prefer sutienele push-up 100% BBC, in care nu transpir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ce sutiene, bre, noo ne trebe o crema, ca sa ne treaca bubele!

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

iren bubele alea care-atarna asha?

io nu m-am inteles decat cu marks&spencer... Da' intr-adevar, acelasi numar (70c... sau d cand sunt cu burta) de la alte firme nu mi pica in nici un fel...

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Ah, bubele mele nu atirna, pentru simplu motiv ca n-are ce sa atirne

Io shi plozii turbulentzi

In caz de greturi si alergii la anumite persoane, se recomanda retragerea intr-un loc izolat si racoros si consumarea, in liniste, a patru- cinci lamii pe ora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kittie spune:

pffff m-ai inchis !Tz-ash dona io..Da' nu aku cand sunt cangur ca sunt prea mijto. dup'aia dupa ce termin alaptatu doneeeeezzzzz s-atarne-n dungi shi la tine!

, mami de ( 13oct04 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fiquelle spune:

Bey, eu cand eram cu laptaria eram cea mai tare gagica-n viata! (pentru sotul meu)
acu el zice ca-s buna in continuare da' eu n-as zice la fel...e el baiat dragutz!
La mine nu atarna...deloc chiar...da arat ca la 14 ani, cand eram in crestere!

_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"

Mergi la inceput

...adica merisoare, da' d-alea rasa usoara
Candy, da o marca, ceva...ca eu nu stiu push-up de bbc...am vazut doar din sintetic!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Candy spune:

Fiquelle, incearca aici sa vezi colectiile: Triumph:http://www.triumph.com/ro/page_12710_ABC_ul_lenjeriei.php

Sutiene push-up 100% BBC erau in Cora, poate stiu mai multe fetele din Bucuresti, ca eu sunt taman la Sibiu, aici sunt clienta fidela a unui magazin care are sutiene push-up de bumbac no-name si lenjerie facuta la o firma mica, se numeste Helenis. Sutiene din astea imi iau toate culorile, inclusiv kaki, mov, maro inchis etc., mie-mi convin de minune ptr. vara. Sunt simple, f. bine finisate, foarte comode si ieftine. Sutiene mai cu pretentii nu-mi iau din Ro, eventual incearca marca Anita.
Eu una nu sunt fan Jolidon, ce mi-am luat eu de la Jolidon lasa mult de dorit si ma jeneaza. In plus, bretelele de silicon arata ca dracu dupa cateva spalari, s-au facut mate si urate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Candy, daca iei marimea potrivita/corecta a cupei nu te jeneaza, am avut si eu problema asta...

Si mie imi place tot mai mult Jolidon, dar nu de mult m-am cadorisit cu ID Sarrieri, cu cristale Svarovski...si nu demult am vazut ca erau si la oferta...la un sutien + 1 chilotel, mai primeai un chilotel

vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...

Mergi la inceput

Multumesc, Candy...hai ca intru sa vad...
Intre timp, mai astept pareri...ca mai nou o vanzatoare mi-a zis: "dar ce, doamna, chiar asa mici le-aveti?"...bineinteles ca ea nu intelegea ca eu port cupa A-B si am 50 de kile, ea are pepeni si 100 de kile

_

Mergi la inceput