Cat de frustrate suntem???

Cat de frustrate suntem???? Suntem total dependente de barbati , chiar si cand suntem pe forum departe de EI, nu ne gandim la altceva de cat la :
Cum va 'domesticiti' sotii?
Eu am inselat!
Cand dispare pasiunea?
despre "inselatori" si "inselati"
Ce e de fapt inselarea?
Cum ati extermina barbatii care insala???
ce mai este de facut?
Cum ati continua?
Mai sunt sanse?
ce mai ramane dupa 10 ani ?
Nu ma mir ca barbatii ne au la degetul mic . Nu ma mir ca stam in casa si plangem dupa ei si ne miram ca ei "n-au mila" .am cautat-o cu lumanarea. suntem niste fiinte slabe si dependenta care avem un singur univers BARBATUL Credeti ca ei cand stau la bere discuta despre noi? sau admira de la distanta fundul chelneritei care-i serveste ? De ce nu putem fi NOI fara EI????? de ce ne creem o falsa dependenta? Majoritatea suntem mai puternice decat ei , tinem casa, crestem copiii, ii consolam cand sunt deprimati. EI SUNT ZERO FARA NOI SI NU INVERS. Treziti-va
PS La mine a inceput sezonul de margaritas , cine stie cunoaste
Michelle
Raspunsuri

Ramonika spune:
stai asa, ce te inversunezi chiar asa?
acuma depinde de la caz la caz, unele femei intr-adevar is dependente de sotii lor, chiar daca acestia se poarta mizerabil tot nu ii pot parasi, dar in unele cazuri chiar se merita sa lupti. daca la primele semne de neintelegere am renunta la lupta, ce s-ar mai alege de cupluri?
Ramonika

michelle7 spune:
mai nu ma intelegeti gresit. de fapt deschisesem subiectul ca sa ne laudam un pic ( singure daca ei nu ne lauda) pt ca eu chiar cred ca suntem mai puternice ca the masculii. Diferenta consta in atitudine - care ne cam lipseste noua femeilor. Noi ne asumam vina care nu e a noastra, iar ei chiar si cand sunt vinovati dau vina pe altii. cum naiba sa nu castige
Michelle

adda spune:
Eu cred ca si barbatii pot fi la fel de frustrati, doar ca ei nu se plang atat de mult.
In plus, membrii forumului sunt in majoritate femei, de aceea si atatea subiecte deschise pe teme de probleme de cuplu din partea femeilor.
N-o sa cred niciodata ca barbatii sunt zero fara noi
Noi suntem neimplinite fara barbatii nostri, chiar daca nu recunoastem. Oricat de bine s-ar descurca o femeie in afaceri, in cariera, oricat de mult succes ar avea, nu cred ca sufletul ei e pe deplin fericit cand vine acasa si gaseste o casa goala, fara sa aiba parte de imbratisarile si sustinerea unui barbat care s-o iubeasca.
Cand barbatii stau la o bere cred ca discuta despre masini, calculatoare, sport, poate ca admira si fundul chelneritei (si ce daca? femeile nu fac si ele comentarii cand vad un tip bine?!).
O femeie nu poate fi completa fara un barbat. Valabil si viceversa.
Si femeia si barbatul au calitati si defecte. Nu putem spune ca noi, femeile, suntem "mai adevarate decat barbatii, mai puternice, mai nu-stiu-cum". Suntem complementari, nici mai buni, nici mai rai. Femeia completeaza barbatul si barbatul completeaza femeia. Suntem diferiti!
N-o sa cred niciodata in sloganuri de genul: "femeia conduce", "femeile sunt puternice", "de 3x femeie" ...

michelle7 spune:
quote:
Originally posted by Ramonika
stai asa, ce te inversunezi chiar asa?
acuma depinde de la caz la caz, unele femei intr-adevar is dependente de sotii lor, chiar daca acestia se poarta mizerabil tot nu ii pot parasi, dar in unele cazuri chiar se merita sa lupti. daca la primele semne de neintelegere am renunta la lupta, ce s-ar mai alege de cupluri?
Ramonikasi pisicile Vladutz
Bubulina
Maritza
Fulgushor
'nu zice nimeni sa nu lupti . ma enerveaza insa cand ne ocupa 99% din timp dansii
Michelle

Olivia26 spune:
Eu cred ca si ei sunt dependenti de noi. Nu cred ca faptul ca vorbim despre ei dovedeste o mai mare dependenta. Dar si barbatii...tot de femei vorbesc la bere, poate nu de ale lor...dar...
Cert este ca toti suntem dependenti emotional de cineva.
Cred ca e un pic cam sumbra viziunea asta.
Asa si de apa suntem dependenti...
"Seriozitatea e singurul refugiu al omului mediocru"

april spune:
quote:
Originally posted by artar
Si barbatii sunt dependenti de femeie..dar nu de aceeasi...

mami

pascutzele mele floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Adria_ spune:
Ok, bine ca ne-am dat seama ca avem o problema. E un pas important. Acum stie cineva ce-ar trebui sa facem sa nu mai fim dependente de ei?

Adrianai spune:
Michelle sunt de acord cu tine. Intradevar suntem prea dependente de barbatii nostrii. Suntem intradevar mai puternice ca ei.
Si nu uitati fetelor *barbatul e mai inainte de toate fiul femeii*
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!

devylla spune:
De admirat fundul chelneritei sigur il admira....
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina