IgM-negativ, IgG-pozitiv- ce inseamna?

IgM-negativ, IgG-pozitiv- ce inseamna? | Autor: carla2005

Link direct la acest mesaj

Va rog sa-mi raspunde-ti si mie cat mai repede ce inseamna la megalovirus IgM-negativ, IgG-pozitiv!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

inseamna ca ai avut candva infectia cu virusul respectiv si acum esti imunizata impotriva lui, ai anticorpi, deci o viitoare posibila reinfectare cu el nu va periclita sarcina.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Deci e de bine....! Multumesc tomasape mine m-a pus pe ganduri cea de la clinica, eu fiind din alt oras am sunat si am intrebat cum sunt analizele ( asta pana ajung sa le iau) si mi-a zis ca nu ar fi bine ca mi-a iesit la megalovirus IgM-negativ si IgG-pozitiv...dar nu era prea sigura!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alionushca spune:

Daca inteleg corect este vorba de Citomegalovirus - IgG pozitiv inseamna ca ai anticorpi, virusul este in stare latenta - asa ca e foarte bine, doar trebuie sa ai grija de tine sa nu racesti, sa nu te stresezi, pentru ca virusul asta este parshiv apare cind imunitatea este slabita, concluzisa este ca imunitatea ta este acum puternica - deoarce IgM este negativ.

Oricum trebuie sa ai grija pentru ca acest virus nu se trateaza si de aceea trebuie de avut grija sa nu treaca in forma activa - adica IgM pozitiv.

Sanatate burticuta

Aliona

Mergi la inceput