Maternitatea Cantacuzino

Maternitatea Cantacuzino | Autor: jade_r27

Link direct la acest mesaj

Poate cineva sa imi spuna daca a nascut la maternitatea Cantacuzino? Sau despre Dna Dr Ursuleanu Alina ati auzit? Taticul are voie sa asiste la nastere? Sunt la prima experienta de acest gen si mi-ar prinde bine sa aud si alte pareri....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

si eu sunt la aceeasi doctora, de care sunt fff multumita pana acum, singura chestie care mi se pare mai asa, e ca parca nu s-ar implica emotional prea mult, dar poate sunt doar toane de mamica.

oricum, astept si eu, cu nerabdare, alte pareri de la cele care au trecut deja prin experienta nasterii cu aceasta doamna doctor.

va mutumesc si va pup.

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor.
Eu am nascut in iunie 2004 la Cantacuzino si am fost foarte multumita de conditiile din maternitate, atat la neonatologie cat si la mamici. E foarte curat peste tot. Acum tot acolo urmeaza sa nasc in luna iulie. Pe mine ma urmareste dr Irimia dar am fost la o consultatie la dr Ursuleanu, la o clinica particulara, vara trecuta si mi-a placut de ea. Foarte atenta la toate detaliile, iti explica in amanunt ce vrei sa sti.

Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

cornelia_laura, merci, dar chiar nimeni nu stie mai multe?

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Artemis1578 spune:

Am o prietena care a nascut acolo acum 3 sapt. Si va pot relata ce am vazut daca vreti. Ca si vizitator evident nu mi s-a permis sa urc in salon, in fata usii de la preluare halate era un mare gandac pe care am indraznit sa i-l arat asistentei care era in cabinet, s-a uitat la mine aproape indignata ca pt atata lucru imi cer si scuze si o mai si deranjez, si mi-a aruncat replica: " aaaaaaaaa, e de-ala negru!". O, da, era de-ala negru. De filme horror. In rest am vazut curatenie, prietena mea nu s-a plans de nimik din privinta asta. Ar mai fi cate ceva de spus, insa e doar parerea mea personala si ma abtin.

Anka si Ubitu (26.06.2004)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

ELYANNE, merci mult pentru topicuri, dar tot nu am gasit nimik despre aceasta doamna doctor, doar despre Cantacuzino, de ale carui conditii stiu foarte bine. Mai asteptam, poate o cunoaste cineva.

23+RADU ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Da, despre d-na doctor Ursuleanu nici eu n-am gasit nimic.www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput