Creme/sprayuri anti tintari!
Sint innebunita, am incercat Autan, Helpic, o seri de creme mentolate speciale (sau mai putin speciale) pentru tintari si nimic..... Seara cind intru in casa sint ciuruita!!! Sper sa-mi recomandati ceva ca nu mai pooooot! Sintem relativ aproape de Dunare si e jaleeeeeeee!
Flavia si Bianca
Bia veselia
Raspunsuri
Bimilit spune:
eu folosesc aparat RAID cu solutie si sunt multimita( nu degaja miros).il las 4 ore in priza si nu ne deranjeaza nici un tantar.
Bianca - soacra cu DOUA nurori
!
roxanaz spune:
Flavia, pai...in afara de astea nu stiu ce ai mai ptuea incerca, in afara de off de la johnson's. dar daca zici ca nici cele mentolate nu au avut succes...cea mai sigura cale e bluza cu maneci lungi.stiu ca-s pacatosi tare!
(Bianca, Flavia vrea solutie sa se dea pe ea :))
Roxana
claudia_a spune:
Si eu care credeam si boscorodeam ca numai in Romania nu dau astia cu solutii antitantari...![]()
Mi-am mai retezat o inversunare pentru nedreptatile din Romania... se poarta si la case mai mari!!!
Pai cum asa mai Flavia, nici in Austria (unde civilizatia e la mama ei)nu trec avioanele cu pulverizatoare antitantari?! Destul de nasol...
Pai aparat de tantari cu pastilutze...da cele mai bune rezultate in casa... iar pentru afara, nici bluza cu maneca lunga nu e utila...ca se descurca ei si prin tzesatura
... Poate sa pufai spray cand iesi din casa peste haine!
Stiu ce inseamna tzantzarii astia... suntem in plina campanie de scarpinici in Galati... unde si-asa erau multi ... da acuma cu Dunarea crescuta e raiul lor, iar autoritatile au abia licitatia pentru firma care sa arunce solutia abia peste vreo 2 saptamani si noi deja avem bube peste tot...![]()
Mami si www.babiesonline.com/babies/n/nasturica" target="_blank">Ioana nasturica
Happiness_4_us spune:
Eu sunt tare multumita de raid solutie de tinut in priza. Poti sa stai cu geamul larg deschis si iti garantez ca nu mai ai nici o problema. Cel putin noi nu am avut.
Nana Motoc
Flaflo spune:
claudia_a, se da cu solutie, dar la noi (stind aproape de Dunare) nu prea isi face efectul (sau si-l pierde repede)! La parintii mei in curte nu e absolut nici o problema...... dar ei stau mai departe de apa!
Pe aici nu exista RAID, e romanesc? Exista si spray de corp, sau numai chestiile de bagat in priza? Paradoxal, in casa nu folosesc nimic, nu am plase de tintari si totusi nu intra nici unul.
Flavia si Bianca
Bia veselia
apsara spune:
Vorbeam cu un medic daunazi tocmai de dragutii de tantari. Aici nu sunt daŽla vara mergem in India si ma cam sperie ganganiile astea. Mi-a spus ca exista un aparat cu ultrasunete special pentru insecte, are forma unui stilou si se poarta in buzunar. El l-a testat in India si Columbia si se pare ca e foarte eficient.Se gaseste in farmacii.
apsara