Cea ma tanara mamica din lume!

Cea ma tanara mamica din lume! | Autor: briu

Link direct la acest mesaj

Cand a inceput sa i se umfle abdomenul, parintii Linei Medina au crezut ca fata lor, atunci in varsta de numai cinci ani, are o tumoare si au dus-o mai intai la samanii din Anzii peruani iar, in final, la doctor. O luna mai tarziu, Lina nastea un baietel perfect sanatos.

La cinci ani, sapte luni si 21 de zile, cand baietelul ei s-a nascut prin cezariana, in mai 1939, peruana Lina Medina a intrat in istoria medicinei drept cea mai tanara mama din lume. Recordul nu a fost depasit nici in ziua de azi.

Acum in varsta de 68 de ani, Lina refuza sa vorbeasca despre intamplarea de atunci, astfel incat nu se stie cine e tatal baietelului botezat Gerardo si care a murit la 40 de ani, din cauza unei afectiuni la maduva spinarii. Nu exista nici o dovada medicala care sa lege boala lui Gerardo de faptul ca a avut o mama atat de tanara.

Cand a ramas gravida, Lina locuia impreuna cu parintii ei si cu opt frati intr-un catun numit Ticrapo, in muntii Anzi, la 2.250 de metri altitudine. La inceput, familia a crezut ca fetita are o tumoare si au dus-o la samani. Acestia insa l-au sfatuit pe tatal Linei sa o duca la spital, in cel mai apropiat oras.

Cand s-a aflat ca e gravida, politia l-a arestat pe tatal fetei sub acuzatia de incest. Din lipsa de dovezi, tatal a fost eliberat cateva zile mai tarziu. La spital, s-a descoperit ca Lina avea aparatul reproducator dezvoltat complet. Mental insa, ea nu depasise varsta reala, de cinci ani. Primul ciclu menstrual aparuse cand fata avea doar doi ani si jumatate. Ea prefera insa sa se joace cu papusile in loc sa aiba grija de bebelus, care, de altfel, a fost alaptat de o doica.

In 1972, Lina Medina s-a maritat si a nascut al doilea copil, tot un baiat, care traieste acum in Mexic.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraNicole spune:

Incredibil !Nu-mi vine sa cred !

Comorile mele:http://www.geocities.com/nickysweet4u/nickysweet4u.html
They need us :
http://www.unesco.8m.com/Romch/all.htm
We are:
http://ingerifaraaripi.8k.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

quote:
Initial creeata de briu

Primul ciclu menstrual aparuse cand fata avea doar doi ani si jumatate.

si nimeni nu si-a pus intrebarea ca ceva nu e in regula??

briu, care e sursa povestirii?

pascutzele mele
floare de cires
Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.
"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am ramas fara grai. Nu imi vine sa cred ca asa ceva a fost real. Chiar asa, de unde ai aflat asta?

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briu spune:

Sunt romina BRIANA e fata mea dar ca sa_ti raspund la intrebare evenimentul s_a petrecut in 1939 ce sa stiu ca eu nu eram nascuta pe atunci am auzit si eu intamplarea si am zis sa va povestesc am si o poza dar nu stiu cum s_o pun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Iata www.snopes.com/pregnant/medina.asp" target="_blank"> aici informatii despre aceasta poveste. O simpla cautare pe google da multe rezultate despre acest caz....intr-adevar se pare ca-i adevarat....no comment

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

Mie mi s`a facut pielea de gaina...

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tino spune:

interesant din punct de vedere medical.

april, cine crezi ca in anul 1939 si in muntii Anzi unde locuieste o polulatie destul de izolata s-a gandit ca ar putea fi ceva in neregula. au zis ca ii trece! ce-i drept a trecut, dar s-a lasat cu un .
de altfel, nici la noi, in Romania, pe vremea bunicii si unii chiar si acum nu isi mai fac atatea probleme cum ne facem noi legat de copiii nostri.
oricum, fetita a fost supusa unui act sexual cine stie de catre cine, ca doar n-o fi fost Sf. Maria.

numai bine tuturor!

mamitza lui Papitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blinky spune:

e sigur adevarat...uite aici aveti si o poza...
http://en.wikipedia.org/wiki/Lina_Medina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Incredibil! Mi s-a zburlit tot parul de pe mine......

Flavia si Bianca

Bia veselia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

dumnezeule!!!!! nu pot sa cred!! incredibil!!!

"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."

Lavinia: sotie alintata.....

Mergi la inceput