Fetelor,va rog sa-mi spuneti si mie daca in timpul administrarii ovulelor COLPOSEPTINE sau a ovulelor de orice fel,este interzis contactul sexual.Va miltumesc
absolut ... din cate stiu eu este interzis .. si eu am luat si inca mai i au ovule ( am luat si macmiror complex;acum i au cloltrimazol ) iar doctorul m a atentionat : fara
ti am zis . asta a fost in cazul meu . acum .. depinde .. dar cred ca cel mai bine ar fi sa l suni sau sa te duci si sa intrebi ma mir insa ca nu ty a precizat acest lucru de prima data sanatate
MIA20 iti multumesc pentru informatie.Nu eram sigura daca este interzis
,de aceea aveam nevoie de mai multe pareri.Sunt convinsa ca trebuia sa-mi spuna doctorul cand mi le-a prescris,dar asta este,cred ca il intreb pe el!
Presupun ca sunt multe fete care folosesc ovule si de aceea m-am gandit ca orice parere conteaza.
Oricum nu moare nimeni fara
!
Multumesc!
DA , categoric.
Am facut si eu tratamente cu diverse ovule si INTOTDEAUNA cu pauza la
pe perioada tratamentului.Poate doctorul a uitat sa-ti spuna sau a crezut ca tu sti deja.
Noi 2 singurei
Mie mi-a dat doctorul Colposeptine pt "intretinere", dupa o rana pe col cauterizata, si mi-a spus la indicatii: de 2 ori pe sapt, daca se poate dupa raportul sexual. Deci mai bine intreaba dr.
Si eu am facut tratament cu ovule si la fel, era interzis raportul sexual.
Multa sanatate!
Nana Motoc

Va multumesc fetelor!In timpul sarcinii medicul mi-a prescris MECLON un ovul la 3 zile si mi-a spus ca nu este interzis
in timpul administrarii.Cand mi-a dat COLPOSEPTINE nici el nu mi-a dat indicatii si nici eu nu am intrebat.
Cred ca nu este cazul sa-l sun doar pentru asta,si de aceea v-am cerut parerea,oricum nu-i un capat de tara daca intrerupem
pe timpul administrarii.
Cred ca este mai bine asa!
Multumesc! 
Colposeptine e pr rana pe col(sau dupa o cauterizare), ajuta sa se vindece.Si eu iau de cateva zile si nu e interzis sexul intre timpo. DAca iei ovule pt tratament (gen candida) atunci e interzis .Asta ti-o pot spune nu sigur ci fff sigur.