COMPRIMATE VAGINALE

COMPRIMATE VAGINALE | Autor: blueeyes2003

Link direct la acest mesaj

Fetelor,va rog sa-mi spuneti si mie daca in timpul administrarii ovulelor COLPOSEPTINE sau a ovulelor de orice fel,este interzis contactul sexual.Va miltumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mia20 spune:

absolut ... din cate stiu eu este interzis .. si eu am luat si inca mai i au ovule ( am luat si macmiror complex;acum i au cloltrimazol ) iar doctorul m a atentionat : fara ti am zis . asta a fost in cazul meu . acum .. depinde .. dar cred ca cel mai bine ar fi sa l suni sau sa te duci si sa intrebi ma mir insa ca nu ty a precizat acest lucru de prima data sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

MIA20 iti multumesc pentru informatie.Nu eram sigura daca este interzis,de aceea aveam nevoie de mai multe pareri.Sunt convinsa ca trebuia sa-mi spuna doctorul cand mi le-a prescris,dar asta este,cred ca il intreb pe el!
Presupun ca sunt multe fete care folosesc ovule si de aceea m-am gandit ca orice parere conteaza.
Oricum nu moare nimeni fara !
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

DA , categoric.
Am facut si eu tratamente cu diverse ovule si INTOTDEAUNA cu pauza lape perioada tratamentului.Poate doctorul a uitat sa-ti spuna sau a crezut ca tu sti deja.

Noi 2 singurei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morenaA spune:

Mie mi-a dat doctorul Colposeptine pt "intretinere", dupa o rana pe col cauterizata, si mi-a spus la indicatii: de 2 ori pe sapt, daca se poate dupa raportul sexual. Deci mai bine intreaba dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Si eu am facut tratament cu ovule si la fel, era interzis raportul sexual.
Multa sanatate!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blueeyes2003 spune:

Va multumesc fetelor!In timpul sarcinii medicul mi-a prescris MECLON un ovul la 3 zile si mi-a spus ca nu este interzis in timpul administrarii.Cand mi-a dat COLPOSEPTINE nici el nu mi-a dat indicatii si nici eu nu am intrebat.
Cred ca nu este cazul sa-l sun doar pentru asta,si de aceea v-am cerut parerea,oricum nu-i un capat de tara daca intrerupempe timpul administrarii.
Cred ca este mai bine asa!
Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tweety_mem spune:

Colposeptine e pr rana pe col(sau dupa o cauterizare), ajuta sa se vindece.Si eu iau de cateva zile si nu e interzis sexul intre timpo. DAca iei ovule pt tratament (gen candida) atunci e interzis .Asta ti-o pot spune nu sigur ci fff sigur.

Mergi la inceput