Colocviu "Psihanaliza copilului"

Colocviu "Psihanaliza copilului" | Autor: Anima

Link direct la acest mesaj

Imi pare rau ca nu am mai intrat de ceva vreme pe forum ...
Pentru mamicile (dar si taticii!) din comunitatea DC - va trimit o invitatie de a participa la colocviul de psihanaliza copilului, unde, sper din tot sufletul, sa aflati raspunsuri la unele intrebari referitoare la cresterea si dezvoltarea bebe-ilor, la modul de relationare cu acestia si la tot ce inseamna competentele bebelusului si ale copilului mic.
Participarea este gratuita, informatiile si materialele prezentate sunt interesante, deci, va astept la colocviu!
Cu drag,
Mona

Funda#355;ia GENERA#354;IA

V#259; invit#259; cordial la cel de-al VII-lea Colocviu Interna#355;ional

“COPILUL – VÂRSTELE #350;I PROBLEMELE LUI”

20 mai 2006, ora 900
Camera de Comer#355; #351;i Industrie a României
Centrul Interna#355;ional de Conferin#355;e - Sala A. I. CUZA
Bd. Octavian Goga nr. 2, Sector 3, Bucure#351;ti
Informa#355;ii: la tel/fax 021 3366195 e-mail: generativ@rdslink.ro

Invita#355;i de onoare:

Funda#355;ia Stiftung fuer Kinder – Germania
Funda#355;ia Aktion Kleiner Prinz – Germania

Ilany Kogan, psihanalist, membru titular al Societ#259;#355;ii Psihanalitice din Tel Aviv

Ph. Dr. Peter Riedesser – #351;eful sec#355;iei de neuropsihiatrie infantil#259; a Spitalului Universitar din Hamburg, psihanalist

Vor conferen#355;ia:

Drina Candillis, profesor universitar, Universitatea Paris 7, psihanalist – Via#355;a #351;i opera lui Serge Lebovici, lansarea colec#355;iei multimedia „La începutul vie#355;ii”

Corneliu Irimia, doctor în psihopatologie #351;i psihanaliz#259;, psihoterapeut FICF, formator în protec#355;ia #351;i bun#259;starea copilului, candidat SRP- IPA - Idealizarea sau pasiunea pierderii - Tulbur#259;rile depresive ale idealiz#259;rii

Dr. Roland Lazarovici, psihanalist formator Asocia#355;ia Psihanalitic#259; din Fran#355;a - Istoria unui "traumatism sexual-recunoa#351;terea dorin#355;ei incon#351;tiente la o adolescent#259;

Drd. Psih. Daniela Luca, candidat SRP/IPA, psihoterapeut Funda#355;ia Genera#355;ia, formator în bun#259;starea #351;i protec#355;ia copilului, doctorand în psihanaliz#259; - Copilul, b#259;trân în#355;elept, sau despre fantome în via#355;a psihic#259; a copiilor

Drd. Psih. Sorina P#259;tra#351;cu, psiholog clinician, Spitalul de psihiatrie „Prof.Dr. Al. Obregia”, formator în bun#259;starea #351;i protec#355;ia copilului doctorand în psihanaliz#259; - Oana - o pledoarie pentru o mam#259; intrigant#259;

Dr. Simona Trifu, candidat SRP/IPA, medic psihiatru, doctor în psihologie #351;i psihiatrie - Enciclopedia unei copil#259;rii - sub unghiul de refrac#355;ie matern

Dr. Bernard Voizot, medic psihiatru, analist titular, formator SPP - Determinan#355;ii infantili ai unei constrângeri obsedante

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anima, multumim pt invitatie.
Poti te rog sa-mi spui unde este locatia conferintei, mai exact a Camerei de Comert? Bd. Octavian Goga nu-mi spune nimic din pacate..

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Camera de Comert este chiar la pasajul Marasesti, de la fostul restaurant Budapesta e la prima statie de tramvai (care acum nu circula) spre Vitan.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Buna!
Acum am revazut mesajul si am observat ca au aparut niste coduri ciudate in locul diacriticelor, dar sper ca s-a putut citi, totusi.
Camera de Comert este la Pasajul Marasesti; nu stiu din ce directie vine fiecare, insa eu ajung cu tramvaiul 23/15 pana la blocul Connex (fostul sediu, cel de la Nerva Traian) si apoi pe jos, drept inainte, spre Podul Marasesti. Cred ca se mai poate ajunge cu 104/123/116 pana la Unirea si apoi pe jos, pe Chei, sau cu 133 tot pana la Connex, apoi pe jos.
Ma bucur ca sunt mamici interesate de tematica colocviului,
sper sa va descurcati cu RATB-ul si sa ne vedem sambata,
Mona

Ai grija pe unde calci, pamintul e plin de ingeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebestrumfitza spune:

Sambata la ora 9....sper sa ne vedem acolo!

http://uk.photos.yahoo.com/ph/anca_0901//my_photos

anca si matei(4 iulie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

multumim pentru invitatie

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mona, stii cam cat dureaza colocviul? Trebuie sa las pe bebe cu cineva si as vrea sa stiu pt. cat timp.

Multumim mult pt. invitatie!

Diana, mami de superbebelusa (15 iulie 2005)

Puiul meu iubit e atat de mare

Iulia Anastasia www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70720" target="_blank">Povestea unei mame

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anima spune:

Buna, Diana & mamicile!
Colocviul va incepe la ora 9.00, insa nu stiu exact cand se va termina - in anii anteriori stiu ca se termina in jurul orelor 16.00, dar se poate pleca si mai devreme, in functie de programul fiecaruia. Sper sa gasiti ''mother's replacement'' pentru cateva ore si sa ne vedem acolo!
Cu drag,
Mona

Ai grija pe unde calci, pamintul e plin de ingeri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Anima, din pacate n-am reusit sa ajung la colocviu. N-ai vrea te rog sa ne faci un rezumat sau se ne transmiti niste idei interesante care s-au dezbatut?
Multumesc.

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
De Florii si de Pasti
Gradina Botanica

Mergi la inceput