as vrea in loc de a merge la aerobic sa merg sa fac dans undeva.stiti unde as putea sa merg?
in afara de discoteci si cubluri nocturne
depinde ce fel de dansuri te intereseaza...
uite cateva scoli de dans:
www.dancetime.ro
www.letsdance.ro
www.contessina.ro
AMR 22 de zile pana la nunta
Foto
Eu am salvat ceva dintr-un articol din Avantaje. Nu iti pot recomanda nimic, ca nu le-am verificat
.
1) Clubul "Mihai Petre" din Bucuresti, tel. 0745/11.55.71
Pentru detalii si inscrieri persoana de contact
MIHAI PETRE- e-mail mihaipetre@gmail.com
Tipul a fost coregraful perechii Iftimoaie-Monica de la "Dansez pentru tine".
2) Clubul condus de Angela Suiu, in sediul Liceului "Lazar"
3) Clubul de dans condus de Jeni Iordache, la Scoala de Ambliopi, tel. 0722/67.27.72
4) Clubul de dans condus de Gh. Raducanu, tel. 0722/43.11.52
5) Federatia Romana de Dans Sportiv - tel. 021/212.28.02, www.dancesport.ro/" target="_blank">http://www.dancesport.ro/
Si mie mi-ar placea sa iau mai multe lectii de dans. Chiar am urmat un curs la Budapesta, si a fost tare fain. Numai ca sotul este cam antitalent si nu doreste sa-si arate stangacia pe-acolo. Asa ca raman doar cu dorinta.
Astept impresii...
Steluta
34s.
Eu am fost la DANCETIME sau la LETS DANCE (sunasem atatia incat nu mai stiu nici acum unde m-am dus
). Este cel de la Arenele BNR, in spale la Opera Center. Este curat si se invata insa te sfatuiesc sa te duci cu cineva ca risti sa gasesti personaje care vor sa danseze singure!!!!! Este super!!!! Merita pe deplin. Si eu am sa ma reinscriu in curand!!!
ANCA si EMA
EMANUEL
Eu am facut timp de doua luni dans clasic si latino undeva pe langa sala Floreasca (intr-o sala de scrima), cu doi tipi dansatori. Era foarte distractiv, m-am lasat din cauza lipsei de timp.
Aveau doua site-uri, www.duende.ro si www.magicdance.ro numai ca nu stiu de ce nu merge niciunul acum.
Totusi, efortul depus la dans e incomparabil cu cel la aerobic. Daca vrei rezultate rapide si vizibile, eu iti sugerez sa faci si aerobic.