Mastodynon

Mastodynon | Autor: Adriene

Link direct la acest mesaj

Stie careva daca Mastodynonul are efect negative? Din cite am inteles medicamentul contine Vitex Agnus castus, planta care este numita si "chasteberry", si este buna pentru reglat hormonii. Hormonii mei au fost dereglati toata viata, niciodata nu am avut ciclu regulat si acum am probleme sa ramin graviduta.!!! Stie careva despre Mastodynon? A avut careva probleme dupa tratament sau in timpul tratamentului? Yaaaa ..astept raspunsuri de la voi. ..Yyaaaaa Vreau un bebelus cit mai repede... Sper sa se intimple...

pupici Adriene

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Adriene, eu am facut un tratament cu Mastodynon impotriva chisturilor la san facute de la lactatie. L-am tinut aproape 6 luni. NU am avut nici un efect secundar. Chiar dupa 3 luni am vrut sa raman insarcinata si am ramas din "prima", iar dupa ce am nascut si am terminat de alaptat am facut o radiografie mamara si acele chistulete Nu mai existau. Mie mi l-a prescris un medic din Ro si a fost foarte bun!!! Multa sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

eu am luat pentru prolactina marita si n-am avut nici o reactie adversa, dar stiu ca nu se asociaza cu alte tratamente. citeste aici:
http://www.eva.ro/sanatate/articol176.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriene spune:

stie careva daca iti trebuie reteta de la doctor pentru acest medicament sau se poate lua fara. Multumesc fetelor...mi-ati ridicat moralul!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adriene,nu iti trebuie reteta de la doctor.Este un produs homeopat(deci,atentie la pasta de dinti),eu l-am gasit la farmacie si a costat cam 350.000 lei.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

uite aici s-a mai scris despre mastodynon:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68780&SearchTerms=mastodynon

si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65574&SearchTerms=mastodynon

si aici:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59806&SearchTerms=mastodynon

putem continua discutia despre mastodynon la capitolul 3

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriene spune:

Multumesc fetelor pentru incurajari si ajutor. O sa incep si eu tratamentul curind sa vad daca ma ajuta sa fac un bebic bebelus mititel..yyaaaa ca atit de mult imi doresc...

pupici...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adriene spune:

Nusy poti sa-mi spui cite pastile contine sau e picaturi. Daca e picaturi o sticluta e suficienta pentru o luna? MUltumesc ingerasi care ma ajuta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Adriene:sticluta contine solutie(deci,picaturi)si cred ca iti ajunge o luna(in prospect scrie ca se iau 30 pic.-adica o lingurita-de 2 ori pe zi dizolvate in putina apa).Mie insa mi-a spus medicul homeopat ca aceasta doza e prea mare si sa iau 10 picaturi o singura data pe zi.Tu faci cum crezi sau mai intreaba alte fete care au luat.

Nusy

Mergi la inceput