Capsule AyurSlim pentru slabit

Capsule AyurSlim pentru slabit | Autor: nimeni2011

Link direct la acest mesaj

A incercat cineva?Ultima data cind m-am apucat de cura de slabire,am incercat Clarionul,dar nu am fost foarte multumita de ea.Intr-adevar m-a ajutat,ca sa nu imi fie foame,dar in rest....nimik.
Sambata am fost la o farmacie,unde am vazut un stand plin de produse Himalaya,si mi-a atras atentia,ptr ca din prima clipa cind s-a nascut fiul meu,i-am dat picaturi Bonnisan,de la firma asta si am fost foarte multumita de ea.In fine,au niste capsule exclusiv din plante naturale si ptr slabit.O cutie contine 60 de buc,si costa in jur de 320 de mii de lei.Dupa cum scrie,trebuie luat de doua ori doua capsule pe zi.
In rest toata gama pare sa fie interesanta.Au produse naturale ptr mai multe probleme(laxativ vegetal,pansament gastric natural,imunostimulator natural...etc)

Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anda Panda spune:

nu stiu sa iti raspund la o intrebare , dar iti recomand o dieta. eu tin montignac, insa tu poti alege orice alta dieta vrei.
poti sa imi spui "cu ce se ocupa ele - capsulele?"
actiunea terapeutica, indicatii...adica

spor !

POZE
www.dropshots.com/panda" target="_blank">FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela72 spune:

Cunosc pe cineva care a slabit cu Ayurslim cam 10 kg in 6 luni, fara mari eforturi, doar s-a retinut de la dulciuri si mancat seara tarziu. Se slabeste incet dar sigur, asa zic si rep. medicali ce promoveaza produsele Himalaya.

Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Dupa cum scrie aici,cica contine:garcinia cambogia ptr inhibarea sintezei acizilor grasi,gymnema sylvestre,cu efect de anulare al gustului dulce la nivelul limbii,si terminalia chebula,ptr eliminarea toxinelor,cu rol laxativ,si vit C.
Dar se poate citi mai multe la www.prisum.ro despre toate produsele lor.
Nu m-ar supara sa aiba effect nici in 12 luni...am de slabit doar 5 kg.Dar de astea nu mai pot scapa ptr nimica din lume!Iar cum nu vad nici o substanta periculoasa,nu cred ca ar trebui sa ma tem s-o folosesc pe termen mai lung.
Multumesc mult fetelor!!!

Nu fa altcuiva ceva,ce nu ti-ar conveni nici tie,sa t-i se faca la rindul tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica spune:

Incep si eu cu ayurslim, sa vedem cum merge! Daca anuleaza senzatia de dulce, si ma dezvat de acest obicei daunator.... va anunt!
o zi buna!

Mergi la inceput