abrogare oug9?

abrogare oug9? | Autor: mihuletu

Link direct la acest mesaj

stie cineva, s-a abrogat oficial OUG-ul 9? nu de alta, dar m-au sunat cei de la personal de la mine sa-mi comunice vestea proasta ca ei imi dau numai 4 milioane, conform OUG-ului in vigoare.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Care e situatia ta nu de alta dar multi de la personal fac abuzuri din nestiinta. Am deja cazuri. Poate si tu esti unul.

Marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mircea_pop spune:

quote:
Initial creeata de mihuletu

stie cineva, s-a abrogat oficial OUG-ul 9? nu de alta, dar m-au sunat cei de la personal de la mine sa-mi comunice vestea proasta ca ei imi dau numai 4 milioane, conform OUG-ului in vigoare.

Deocamdata OUG nr 9 este in vigoare. Am sunat la telefon la Ministerul Muncii si PS si mi-au spus ca s-a propus si inaintat spre aprobare la Guvern modificarea OUG 9/2003 insa deocamdata totul este la nivel de discutii.Pentru ca sa fie modificata OUG 9 trebuie sa apara un alt act legislativ care sa reglementeze problema deoarece OUG 9 a fost publicata in M Oficial. In concluzie parerea mea este ca pana nu apare ceva scris povestim discutii si realizam emisiuni la TV care nu reglementeaza problemele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuletu spune:

multumesc marius, situatia mea este inca roza, am luat numai 31 zile din 126 de concediu pre/postnatal, nu apucasem insa sa duc cererea de concediu pe luna asta. deci mai stau linistita 3 luni. ma gandeam si la fetele care nu sunt in situatia mea si intra acum in concediul de maternitate si ma gandeam si la situatia mea de peste 3 luni daca astia continua sa se miste in ritmul melcului turbat. ca sa dea ordonanta aia aberanta nu le-a trebuit atata timp cat le trebuie sa o abroge sau sa publice modificarea ei.

Mergi la inceput