duphaston

duphaston | Autor: petit_ange

Link direct la acest mesaj

Buna seara tuturor! As vrea sa cer si eu un sfat, mai ales din partea celor care au luat duphaston pt a provoca CM si nu s-a intamplat ...nimic. Sunt in ziua 53 si conform indicatiilor medicului am luat duphaston timp de 5 zile/2 pe zi si de la terminarea celor 5 zile au trecut inca 7 zile si deocamdata nu e nici urma de CM. Poate fi sarcina? As vrea eu sa fie, dar nu prea cred din 2 motive:1. am facut 1 test si a fost negativ si 2. nu cred sa fi avut ovulatie luna asta, temperatura bazala fiind total aiurea numai zig zaguri si de-abia acum de 3-4 zile a urcat si s-a stabilizat pe la 37. Ma deruteaza pt ca am mai luat si alta data duphaston dar intodeauna mi-a venit la trei zile dupa tratament. Da acum nu stiu ce sa mai cred, avand n vedere ca maine e deja ziua a 8 si nu am nici un semn ca ar veni. Ce sa fac? Sa mai astept? De luna viitoare incep si un tratament cu Clostibegyt....

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

buna din nou! cum incep sa fiu chiar disperata, insist din nou. Chiar nu a fost nimeni in situatia asta? Au trecut deja 9 zile de cand am luat Duphaston-ul (5 zile , 2/zi) si inca nu au venit rushii... si cum nu vin nu pot nici sa incet tratamentul cu clostybegit!!! help!!! ca nu stiu ce sa mai fac...sa merg iar la medic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

in mod clar ar trebui sa mergi la medic. numai el te poate sfatui cel mai bine. sau macar da un telefon.
toate cele bune!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucasimarius spune:

Trebuie sa ajungi la medic neaparat. Trebuia sa-ti vina CM pina acum. Eu am luat 3 luni dar imi venea fix la 3 zile de la ultimul cpr de Duphaston.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinabr spune:

eu sunt insarcinata si mi s-a recomandat acest medicament si un alt medic mi-a spus ca e toxic si sa iau utogestant pilule (acesta este din soia). Pentru aceste dregleri nu ati incercat sa va alimenati soia ( ff bogata in vitamina e)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

merci mult de raspunsuri. Numai ce sunasem sa ma programez la medic, ca a si venit CM. Acum imi mai ramane sa fac analizele in z4 si apoi sa incep cu Closti din z5, sperand intr-un rezultat cat mai bun. O zi buna tuturor.

Mergi la inceput