periuta de dinti electrica

periuta de dinti electrica | Autor: daniella4

Link direct la acest mesaj

Buna!
Folositi periuta de dinti electrica? Cum e? Este de preferat o anumita marca?
..am tot vazut dar nu m-am hotarat daca sunt intr-adevar utile, voi ce spuneti?

Daniella, mama lu'Alexis

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Eu am si sunt foarte multumita, o folosesc si pentru Erik si e in regula. Dintii sunt luciosi si parca se depune tartrul mult mai greu pe ei. Eu am de la Braun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaB spune:

am acasa una de la OralB, eu sunt foarte multumita de ea mai ales dimineata cand sunt somnoroasa si trebuind sa fac miscare
in schimb dr stomatolog mi-a spus ca-i mai buna cea simpla, de ce nu stiu, n-am mai intrebat ca ma grabeam si eram deja cu un picior in afara cabinetului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Eu folosesc o periuta electrica de la Braun, cu miscari rotative si vibratoare. Sint incintata de ea pentru ca imi curata dintii mult mai bine decit cea normala. A fost destul de scumpa dar consider ca isi merita toti banii!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flaflo spune:

Nicoleta, stomatologii nu recomanda aceste periute pentru ca ar afecta gingiile: singerare, retractie gingivala, parodontoza.
Mie nu mi s-a intimplat insa niciodata sa-mi singereze gingiile, mai ales ca periutele electrice de ultima generatie au un sistem de oprire in cazul in care apesi prea tare!

Flavia si Bianca

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/fersedif/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Eu am Braun si tocmai medicul meu stomalotolg mi-a zis sa-mi iau una electrica pentru ca nu imi curatam dintii cum trebuia.

Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Si eu am de la OralB si sunt f multumita de ea.Mi se pare ca, curata mai bine decat periuta clasica.

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Am si eu tot OralB si te asigur ca iti curata dintii mult mai bine decat cea normala asa ca incearca!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

toata familia, inclusiv piticul de 21 luni foloseste periuta electrica de la oral B.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MRL spune:

De cativa ani folosim periuta electrica de la OralB. Curata foarte bine. De curand am fost la stomatolog si mi-a mai recomandat sa folosesc si periuta interdentara tot de la OralB pt curatarea spatiilor dintre masele (arata ca peria de spalat sticle - dar este in miniatura).
Nu se compara cu periuta clasica.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

Si eu o folosesc din cand in cand, dar parca peria clasica mi se pare mai bune .Folosesc ORAL B, iar peria normala o schimb tot la 2 luni.Depinde uneori de ce toane am.

Mergi la inceput