Ajutoooor !!!!!
Am nevoie sa gasesc in cel mai scurt timp o bicicleta "de firma" care sa ma ajute sa slabesc. Si, bineinteles ca vin si va intreb, pe cele care au trecut prin aceasta experienta... unde o gasesc ????
Nu stiu nici ce ar trebui sa aiba ca sa fie performanta, nu stiu nici pe la ce pret ar trebui sa se invarte, nu stiu decat ca am mare nevoie de una de calitate, dar nu prea scumpa, adica la vreo 5-6-7 milioane maximum !
Pleaseeee, da-ti idei, ca nu stiu ce sa fac.
Ieri am cautat in hypermarketuri si am gasit una de la Body sculpture la vreo 6 milioane care parea sa fie ok, fata de altele. Dar poate gasesc alta mai buna si la un pret mai bun, ca ....tare nu as arunca cu banii...
Astept o incurajare, ceva.... Cu infrigurare....
Eu te incurajez sa iti iei bicicleta, ca daca te tii de treaba vei slabi garantat (ma rog, daca si mananci echilibrat si sanatos), dar sfaturi nu prea stiu sa iti dau. Eu am o bicicleta Kettler cumparata in 1999 si inca o folosesc cu succes. Arata pulsul, distanta parcursa, viteza, numar de calorii consumate si cam atat, dar este suficient din punctul meu de vedere.
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
Saru'mana de raspuns, deja ma simt mai bine, ca atata lume mi-a zis ca se transforma in mobila garantat... ca nu mai stiam ce sa cred.
Eu acum m-am pus serios pe treaba cu schimbarea regimului de viata si a obiceiurilor alimentare. Asa ca vreau sa fac si sport ca sa fie tacamul complet...
Parca stiam ca Kettler e o firma tare buna dar tot pe atat de scumpa... Eu ce am vazut prin Metro, Cora si Carrefour nu m-au impresionat, doar una singura mi s-a parut ok, dar nu era eliptica.
E adevarat ca cea eliptica e mult mai indicata decat cele stationare ? Ca eu am de slabit de peste tot.
Annablue si Adita(1.11.2002)
"De noi depinde sa avem o viata frumoasa..."