de cateva zile ma mananca ingrozitor degetele de la picioare..nu stiu ce sa fac...simt ca nu mai pot...ma mananca sub degete, pe degete...peste tot..e un sentiment ingrozitor..nu stiu cu ce sa dau si ce sa fac..ca sa scap de kinul asta.
sa nu fie o ciuperca , ceva , o infectie!
incearca sa dezinfectezi bine locul ,si sa te dai cu crema d egalbenele .Cel putin pana ajungi la un medic!
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Posibil sa fie o ciuperca. Spala si usuca bine picioarele, apoi unge-te cu Clotrimazol-crema, se gaseste in orice farmacie si nu costa mult.
AMR fix 5 saptamani pana la nunta
Foto
Am patit si eu la fel cand am luat adidasi si o pereche de sosete care nu erau de bumbac.M-am spalat si uscat bine si am pus Nidoflor unguent de 2 ori pe zi 7 zile.Mi-a trecut dupa prima aplicare senzatia.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
fetelor,dar pt. o rana micuta cu mincarimi,tot la picior,dar mai sus un pik,adica intre talpa si genunchi,ce recomandati?
quote:
Originally posted by Carmen_Marieta
Nidoflorul este sfant!!!
travogen crema
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Du-te la doctor. Daca e micoza si nu o tratezi cum trebuie, o sa revina cu siguranta. Eu am avut asa ceva acum citiva ani, am tratat-o la timp (Nizoral pastile si nu-mai-stiu-ce unguent) si nu a mai aparut de atunci. Ca sa nu mai vorbesc de faptul ca, daca este micoza, trebuie sa ii feresti pe ceilalti din casa, pentru ca este infectioasa.