Chelia la barbati

Chelia la barbati | Autor: raly

Link direct la acest mesaj

Sotul meu are un inceput de chelie si as vrea sa va intreb daca stiti ceva remedii. Isi mosteneste tatal se pare, are acelasi tip de chelie adica deasupra fruntii, in rest parul este bogat.
Exista pe piata ceva care l-ar putea ajuta? Este tanar(27) si are doar inceput de calvitie, dar el spera sa nu avanseze prea tare.
Multumiri anticipate,

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

minoxidil 5% - il gasesti cel mai ieftin la Costco . si
finasteride pastile . astea sunt singurele tratamente care functioneaza .nu stiu daca se indeseste parul dar la 80% din cazuri e stopata caderea parului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

S-au facut niste peruci acum,care se tund,le vopsesti.Am vazut odata la Opra` ,asa ca scrie-i

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

mie-mi plac cheliosii a la kojak, da' n-am parte de nici unu'
oare de ce nu vor barbatii sa se tunda zero, atunci cand le-a mai ramas par de-un dus?

ca sa fiu on-topic: implant sau resemnare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by arboria

oare de ce nu vor barbatii sa se tunda zero, atunci cand le-a mai ramas par de-un dus?

Daca 0 fire inseamna chel, si 10000 inseamna paros atunci 1000 de fire de par inseamna paros sau chel? Asta e paradoxul lui Sorites de ceva mii de ani. Iar barbatii care mai pastreaza de-un dush reactioneaza pur aristotelian ca sa zic asa. Refuza certitudinea (lipsa parului) si pastreaza bucata ramasa din intreg, parte care poate fi considerata dupa logica lui Aristotel-infinita (pe principiul ca infinitul nu se poate reduce ci numai diviza)

www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Andrada" target="_blank">Camera lui Marcu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arboria spune:

quote:
Originally posted by Andrada
1000 de fire de par inseamna paros sau chel?

aici avem de-a face cu un borderline case

Mergi la inceput

chivutamonica da e bun si pt femei. de obicei cel pt femei e de 2% minoxidil.Intreaba la farmacie si spune ca e pt tine. in ro parca ii zice Hairgrow sau Rogain dar apare si sub alte nume.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Cred ca o sa incercam si noi, sotul meu are ceva probleme. Poate functioneaza.

Ioana si Rebeca

http://community.webshots.com/user/bebebeca

http://community.webshots.com/user/bebeca2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raly spune:

Michelle7 merci mult, probabil ca o sa incercam varianta asta. Am citit ca minoxidil 5% este numai pt barbati, asa cum ai spus si tu 2% este pt femei . Cica trebuie mare atentie la cel pe care il folosesti, pt ca poate da niste reactii nedorite, nu mai gasesc acum linkul unde am citit.

Mergi la inceput

raly pot sa-ti spun ca sotul meu a inceput sa cheleasca in zona fruntii la 22 de ani. acum are 28 si linia nu a mai regresat. deci in cazul sotului meu functioneaza de cativa ani dar foloseste minoxidile zilnic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by michelle7

raly pot sa-ti spun ca sotul meu a inceput sa cheleasca in zona fruntii la 22 de ani. acum are 28 si linia nu a mai regresat. deci in cazul sotului meu functioneaza de cativa ani dar foloseste minoxidile zilnic

De 6 ani zilnic? Mi se pare un tratament f indelungat!
Intreb pt ca si eu sunt interesata pt "podoaba" consortului, care e din ce in ce mai rara ..

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput