Azoospermie - cap 2-

Azoospermie - cap 2- | Autor: miki-miki

Link direct la acest mesaj

Capitolul 1 aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67124

Fetelor va urez un Paste fericit alaturi de cei dragi si sa va aduca iepurasul ce va doriti voi . Adica gigei muuuuulti si vigurosi.
Copilutzu nu stiu de ce te-ai hotarat sa mergi la Medsana. Te rog eu sa-l trimiti pe sotul tau la un laborator unde se face o spermograma mai detaliata. La Medsana nu cauta acul in carul cu fan sa stii.
Dc vrei sa stii mai multe despre spermocultura citeste aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69429&SearchTerms=spermocultura
Inca odata PASTE FERICIT !

Miki

Lasati barca la apa ! Undeva, in larg, un om se ineaca.EDWARD SMITH UFFORD

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Hristos a inviat!
Ce mai faceti,dragi azoospermisti?Petreceti din greu,nu?
Miki,cum merge tratamentul cu Maca?Sotul meu ia SRVC-ul,dar voiam sa te intreb daca se inghite,pt.ca dupa aspect,nu pare sa se topeasca in gura(de obicei vit.c se suge,nu?).Oricum,el o inghite.A facut azi si a sasea injectie,mai are patru si apoi face pauza 10 zile.Speram din tot sufletul ca acest tratament sa dea rezultate.I-am luat si BU pulbere(cum spunea Titelu) si o sa inceapa sa o ia dupa ce termina tinctura(ca mai are cam jumatate de sticluta).
Va pe toti si Paste fericit!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Nusy ,daca vrei,incearca si panaxginseng(fiole) 1/zi,4-5 cutii,dimineata pe stomacul gol,foarte vitalizant ptr. barbati,si pregnyl 5000,1/sapt,10 fiole

Mergi la inceput

Titelu,mersi mult..panaxginseng s-ar putea sa-i dau(cand o mai termina din celelalte pastile pe care le ia cu pumnul:maca,lycium,vit.c,apilarnil+propolis+polen,testes,phosphoricum,conyum maculatum,vit.E,mucosolvan,tinctura BU plus injectii cu Miopeptid)dar injectii cu Pregnil nu are voie intrucat se dau la FSH mic si eventual testosteron mic,iar el are FSH-ul foarte mare iar testosteronul bun.Asa ne-a spus dr.Oricum,mersi pt.preocupare.

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

ADEVARAT A INVIAT !

Nusy imi cer scuze ca nu ti-am raspuns pana acum dar am fost plecata din localitate. SRVC se inghite . All C este masticabila . Dar SRVC-ul este mult mai bun deoarece este cu eliberare controlata.
Eu sunt tare suparata ca nu am reusit sa scapam de stafilococul aureus. Tb sa facem tratament din nou dar cu alte antibiotice pt ca antibiogramele nu sunt la fel. Pana una alta luam propolis ca am auzit ca e f bun pt s aureus. Cred ca aureusul asta a mancat gigeii si tot din cauza lui se mentine ASLO mare la sotul meu.
Pup toate azoo..

Miki

Mergi la inceput

Nusy
Am uitat sa-ti spun de Maca . Eu iau Maca de la Inovatics numai 2/zi si am observat ca imi face bine la tiroida (am o usoara hipotiroidie) si cred ca am avut o ovulatie mare luna aceasta dc m-as lua dupa cantitatea si calitatea mucusului. Deci face f bine organismului. S-o iei si tu dar sa incepi progresiv pana se obisnuieste organismul cu ea.

Miki

Mergi la inceput

Mersi,Miki,am sa iau si eu Maca,am in plan.
Titelu,i-am luat sotului meu azi panaxginseng.Desi ia un pumn de pastile,mi-a cerut sa-i cumpar.Nu mai stie ce sa ia,saracutul,numai sa apara in nr.cat mai mare si cat mai vioi.Ii admir vointa!!!!

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

cam liniste pe'aci?????
munciti?munciti?
brancuiti? brancuiti?

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Buna, fetelor!
Ma numesc Andra si sunt o noua membra a clubului azoo...ce credeati, ca sunteti singurele?Ca si voi am descoperit ca nu putem avea totul asa cum ne-am dorit, dar, datorita voua, care ne-ati furnizat informatii deosebit de utile si incurajatoare, am devenit o aspiranta a unui bb.Suntem la Medsana in monotorizari si analize, dupa care speram sa ...reusim.Daca nu, o luam de la capat.Si Tom Cruise nu putea face copii, dar iata ca acum a reusit.Bafta si capul sus, suntem f multe in aceasta situatie, numai ca ne este teama sa recunoastem ca avem probleme.Eu va multumesc ca m-ati ajutat fara sa stiti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns copilutzu spune:

quote:
Originally posted by Liana30

cam liniste pe'aci?????
munciti?munciti?
brancuiti? brancuiti?

"Nimic nu-i imposibil!"

Io ...azi ..munca "frate". Zugravit ,tencuit .offff, offf, maaii, maai.
1 MAI MUUUNCITOOORESC!!!!!
si
pe deasupre "brancuim"
Distractie placuta fetelor!!!!

PERLUTZA MEA
FLORILE MELE
-----------------------------------------------
Nuuu ca zic dar, vreau sa spui...!!!

copilutz'

Mergi la inceput

Buna seara fetelor !
Nu am mai intrat pt ca nu am nimic nou de spus . Suntem in aceeasi faza. Sper ca peste o saptamana sa va spun ceva nou dc ne iese ceva la spemograma, dar pana at stau pe fundul butoiului.
Elise ai vesti noi? Nu mai stiu nimic de tine !
Tabitha, Copilutzu, Michele, voi ce mai faceti?
Andrabirni bine ai venit printre noi! Iti urez sa nu stai prea mult pe aici si sa ne aduci vesti bune. Voi la ce doctor sunteti la Medsana? Sotul nu face nici un tratament? Vi s-a spus sa veniti peste 2 luni cu o alta spermograma si apoi dc nici at nu apar gigei sa faceti biopsie? Te intreb pt ca ma identific cu tine .
Nusy, Mirela_1, Liana_30 un pt voi pt ca stiu ca va aruncati un ochi si pe aici

Miki

Mergi la inceput