La bine si la greu impreuna - 11

La bine si la greu impreuna - 11 | Autor: Liana30

Link direct la acest mesaj

....Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Aminteste-ti atunci ca esti puternic, ca sunt lucruri pe care nimeni nu le poate face mai bine decat tine. Priveste viata cu ochi de invingator !

"Nimic nu-i imposibil!"

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Liana,Kla,Iliuta sinteti niste scumpe si va multumesc pt urari ...si ce-mi doresc mie va doresc si voua ...
Bubulina un pupic special ..
Ingeras te felicit din tot sufeltul si aici ...

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Kla cum ai cazut mai iubita?...lasa..bine ca n-a fost mai rau..uite 2 pupici ca sa treaca ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticul spune:

Tare frumoase cuvintele tale,Liana.Chiar esti drak de olteanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

piticutz abia asteapta draku asta de olteanca sa'ti faca galerie..si apoi sa te felicite..pentru ca stie el..ca vei reusiiiii!!!
si cuvintele nu'sale mele.dar le caut si le scriu din tot sufletul

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Liano, eu nu prea am mai scris pe forum, dar cuvintele tale mi-au mers la inima. Esti o fata extrem de sufletista si te admir pentru ca esti o luptatoare!!! Ce zodie esti?

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

bubulinooo ai scris mama..ai scris..poate nu pe'aci da io te vaz pe unde scrii ca io am si ochelari si am si ochi de vultur..ma contrazice cineva???sa nu indrazniti!!!!
sunt balantza..cu o calmitate de bag omu in mormant

"Nimic nu-i imposibil!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

am venit sa-mi fac prezenta!

PICCA cum am cazut?nici eu nu stiu.....eram si eu in al noualea cer ca am iesit cu sotiorul la cumparaturi(ceea ce la mine e fff rar)si in magazinul unde am fost erau scari...am vrut sa coboram ...al meu sot era in spatele meu ca erau inguste scarile...si am alunecat...domnul meu in loc sa faca ceva sa ma prinda si-a pus mainile in cap ...sa- speriat mai rau decat mine....ma dor amandoua picioarele ingrozitor...numai vanatai am....pana si pe pulpa sus m-am lovit...

ILIUTA hai ca de data asta va iesi totul ok ,ai sa vezi!si eu abia astept sa vii la mine la un "barbacoa"...la sfarsitul lunii mai ne vom muta....dureaza mult pana imi aduc mobila...naspa....nu mai am rabdare!

fetele va pup pe toate fara exceptii....ma duc in pat ca abia acum mi-am gatat curatenia...sunt rupta!parca nu era destul sa ma doara picioarele acum ma dor si mainile...

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Mai Claudelul meu, promisul e promis( asa zicea frate-miu cand era mic). Maine sun sa-mi fac programare......sper si eu ca de data asta va iesi bine.TREBUIE.

Liana si pe mine m-ai uns la suflet cu vorbele tale.Ai un pupic de la mine.

Picca, te pupic si pe tine.

Dasha ce mai faci mai???Unde esti???

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Fetelor, va doresc sa aveti parte de sarbatori fericite, si sa vi se implineasca toate dorintele!

Claudia, pai esti super tare daca de 8 ani functioneaza aceeasi "schema". Bravo tie. Imi pare rau de vinatai, dar lasa ca trec repede.
Mihaela din Spania, iti tinem pumnii sa fie totul ca la carte in astea 5 luni, si sa fie cu noroc Fiv-ul.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Ioana75 si tie iti doresc un Paste nemaipomenit alaturi de Miruna si de sotul tau, sa aveti liniste sufleteasca, de toate pe masa.....si sa mancati si pt. mine cozonac si pasca...

Mi-am facut programare pe 17 mai la Barcelona. Atunci voi avea prima consultatie. SPER SI EU DIN TOT SUFLETUL CA DE DATA ASTA VA FI BINE.

Va pup pe toate. Am plecat sa fac un dusulet ca indata plec la serviciu.

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/micaelapodariu/my_photos
"Prietenia este mana care-ti sterge lacrima atunci cand viata te doare......"

Mihaela

Mergi la inceput