Ceaiurile pentru slabit

Ceaiurile pentru slabit | Autor: belnicol

Link direct la acest mesaj

Salutare. Spuneti-mi si mie ati apelat vreodata la ele pentru a slabi ? Sint tare curioasa daca sint eficiente, imi inchipui ca oricum trebuie asociate cu un regim ceva. Dar ma intreb daca nu au si efecte secundare neplacute (presupunind ca au un efect in a slabi), poate sa produca vreun dezechilibru in organism ?
Ce parere aveti ?

nicoleta si matei

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nasha_4as spune:

Eu de 4 ani beau seara de seara ceaiul"SANYE-ANTIADIPOS",il beau ptr.constipatie si sint foarte multumita de el pt.ca mi-a reglat metabolismul foarte bine in sensul ca maninc ca orice om dar fara sa mai pun gram pe mine.si maninc chiar orice!!!
reactii adverse?pai asta nu are ce reactii sa aiba pentru ca este un ceai numai din plante
a...si inca un amanunt ce nu poate fi neglijat,mi-a redus substantial celulita!dar nu te astepta sa faca minuni in 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clau2toma spune:

Eu am baut vreo 3 luni ceai verde ,dar dupa 2-3 luni a inceput sa-si faca efectul nu inmediat .Acum vad ca orice as manca imi pastrez greutatea .Da asa este in paralel am tinut si grupa sanguia dar acum vad ca nu mai este nevoie .Am ajuns la greutatea mea ideala de 46 de kl de la 50 .Am avut initial de 50 kg 84 si am slabit prin diferite metode dar cand am ajuns la 50 ,nu mai puteam sa dau jos nici un gram timp de jumatate de an si atunci am bagat ceaiul si grupa si in 2 ,3 luni vad ca si-a facut efectul . Acum merg de vreo 2 luni cu 46 de kg si vad ca nu ma mai ingras ,dar nici nu mai slabesc .

Claudiasi puiul ei Tomita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nimeni2011 spune:

Si eu traiesc cu Sanye Antiadipos.Dupa ce am nascut am avut probleme serioase cu constipatia.Probleme nu am observat-de 3 ani de cind beau ceaiul-dar daca suntem plecati undeva si nu pot sa-mi beau ceaiul,e jaleeeee!!!!Disconfort,si constipatie.Mai indelungat este recomandat doar celor care altfel ar lua medicamente.Totusi e mai bine.

Mergi la inceput

Eu nu am observat nicio reactie adversa la sanye dar creeaza dependenta e adevarat,daca nu il beau o seara nu am scaun si plus ca mi-am format un ...obicei cred din a-l bea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

"Silueta perfecta" de la Fares. Dar nu stiu de ce nu-l mai gasesc de vreo luna...

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Fetelor, nu stiti cumva ce plante contine SANYE ANTIADIPOS? Ca aici in Germania sigur nu se gaseste cu numele asta (si tare l-as incerca, mai ales ca vine vara)...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by mcbeal

Fetelor, nu stiti cumva ce plante contine SANYE ANTIADIPOS? Ca aici in Germania sigur nu se gaseste cu numele asta (si tare l-as incerca, mai ales ca vine vara)...

ingrediente in romana si www.sanye.ch/product.html" target="_blank">in germana.

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

va rog sa fiti foarte atente, cu sanatatea nu e de gluma
Ceaiul antiadipos duce la anemii se demineralizari, nu abuzati de el.
Daca vreti sa nu aveti probleme cu digestia mancati mult kiwi si iaurt cu fulgi de ovaz si taratze.
O combinatie nemaipomenita e taratze cu apa, o nuca ,doua si miere(oricata), plus ca are vit B din belsug.

si nu-mi spuneti ca n-are gust bun taratza, pt ca ceaiul asta numa bun nu e.

Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcbeal spune:

Mersica Iubika!
Sabina, tu de unde stii ca genereaza anemie ceaiurile astea? Nu de alta, dar eu stau cam prost la capitolul asta, de-abia am reusit sa-mi mai cresc hemoglobina un pic (in iarna avea valoarea 8)

Mergi la inceput

Eu m-am obisnuit cu gustul lui,mai ales ca il beau si neindulcit!!!doar sint plante-atit,si nimic mai mult,cit priveste taritele...ma abtin.ceea ce intradevar fac zilnic-dimineata pe nemincate i-au 3 sau 4 lingurite de miere poliflora

Mergi la inceput