Rochie de chinezoaica
Salutare dragaleselor!
Mi s-a pus pata sa-mi iau o rochie de chinezoaica.Am gasit la un atelier la noi in oras dar mi se pare ca e prea scumpa(2.500.000 lei).Stiu ca exista in Buc niste magazine sau un magazin cu asa ceva(am citit pe undeva pe forum dar nu mai stiu exact unde).
stie cineva cum se cheama magazinul si pe unde este si cam ca costa o rochitica de asta?
Raspunsuri
CORNELIAP33 spune:
Nu stiu daca despre asta s-a mai vorbit.
Eu am vazut rochie de chinezoaica si mi-am cumparat o bluza de acest gen, anul trecut, de la unul din magazinele din Galeriile Victoriei, undeva pe Calea Victoriei vis-a-vis de Magazinul Victoria.
Eu am dat cred 500.000 pe bluza.
Succes,
Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii
Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com
"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."
Freia spune:
In magazinul Cocor e pe un etaj (numai tiu mine care) o tanti care are astfel de hainutze, cu apartenentza orientala.
Freia si
Alexa
Intram in legalitate
moko spune:
ma poate ajuta si pe mine cineva? am nevoie de o fotografie cu model de rochie de genul asta (de chinezoaica, sau de japoneza
?) pentru a merge la croitoreasa cu el (eu asa imi vreau rochia de cununie civila). Imi puteti da vre-ul link in care sa gasesc asa ceva?
of-topic: Freia, iti ducem dorul la mirese
nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
au mai ramas...
poze
Iubika spune:
Moko, uite ce am gasit: www.chongimports.com/women/LD18.htm" target="_blank">aici, www.dragoncorner.com/bigfashion1.jpg" target="_blank">aici, www.1koo.com/pic/hq/sq0054-xxlb.JPG" target="_blank">aici, www.luckbuyer.com/periwing/01010807/01010807-1.jpg" target="_blank">aici,www.bitableu.com/images/RZ240067.thumb" target="_blank">aici, aici
Sper ca la asa ceva te refereai 
*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...
Iubika spune:
quote:
Originally posted by moko
am nevoie de o fotografie cu model de rochie de genul asta (de chinezoaica, sau de japoneza?)
Rochiile japoneze sunt acele halate lungi cu centura lata la brau. Nu cred din acelea cauti
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by Iubika
Moko, uite ce am gasit: www.chongimports.com/women/LD18.htm" target="_blank">aici, www.dragoncorner.com/bigfashion1.jpg" target="_blank">aici, www.1koo.com/pic/hq/sq0054-xxlb.JPG" target="_blank">aici, www.luckbuyer.com/periwing/01010807/01010807-1.jpg" target="_blank">aici,www.bitableu.com/images/RZ240067.thumb" target="_blank">aici, aici
Sper ca la asa ceva te refereai
Modelul nr.3 (adica al 3-lea aici)
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
Leah spune:
Buna!
Am vazut si ieri la Dalles (e targul de Paste) bluzite si rochite in genul acela si din materiale foartedragute. Chiar mi-au placut si preturile erau rezonabile.
Eu mi-am facut anul trecut la croitoreasa si rochite si bluzita si au iesit super, toata lumea le-a admirat.
Leah
"I shall be telling this with a sigh
Somewhere ages and ages hence:
Two roads diverged in a wood, and I--
I took the one less traveled by,
And that has made all the difference."(Robert Frost)
devylla spune:
quote:'halatele' se cheama kimono-uri
Originally posted by Iubikaquote:
am nevoie de o fotografie cu model de rochie de genul asta (de chinezoaica, sau de japoneza?)
Rochiile japoneze sunt acele halate lungi cu centura lata la brau. Nu cred din acelea cauti
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Iubika spune:
quote:
Originally posted by devyllaquote:'halatele' se cheama kimono-uri
Originally posted by Iubikaquote:
I could give up chocolate but I'm not a quitter......www.flickr.com/photos/rosellen/129919787/" target="_blank">aici,www.fgautron.com/gallery/tokyophotosandco/CRW_6663_2m" target="_blank">aici...cam asa ceva....
www.flickr.com/photos/54445410@N00/" target="_blank">japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina