vreau bicicleta, vreau bicicleta...de unde?

vreau bicicleta, vreau bicicleta...de unde? | Autor: Helenutza23

Link direct la acest mesaj

de unde sa imi iau o bicicleta? ...din asta de strada. am fost in carrefour dar ...ori era prea mare, desi scria ca e de dama, ori era cam micuta, pt copii...desi o preferam pe cea pt copii...cele mari, cu rotile alea mari nu imi plac, mi-e teama, parca nu am control, parca as fi pe picioroange .
vazusem o data un magazin cu bicilete prin bucresti dar nu mai stiu pe unde...oricum nu vreau nimic sofisticat dar vreau sa vad mai multe modele pana sa ma hotarasc. a, si sheaua sa fie comoda sa nu imi intre, intelegeti voi.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Parca pe Stefan Cel Mare era un astfel de magazin...

==========
Corina
Albumul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana904 spune:

First Bike...pe Stefan cel Mare sau pe bd. Ion Mihalache

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoletag spune:

La targul din Vitan, de pe splaiul Dambovitei sunt magazine de biciclete, eu am luat pt pitic anul trecut la un pret bun. Pe soseaua Alexandrei, la iesirea din Bucuresti spre Alexandria, imediat dupa statia Petrom, este un asemenea magazin bine aprovizionat. - nu n-ai spus in ce cartier stai, ca sa stiu daca ti-e usor sa ajungi sau daca cunosti zona.

Nicoleta, mami de 2 nazdravani: Andrei(14.08.2002) si Radu (11.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Targul Vitan, in partea dreapta, in zona caselor de bilete, langa intrarea principala (deci nu tb sa intri in targ !); sunt super-preturi!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

merci fetele!
o sa il vizitez pe cel de pe stefan cel mare si cel de la vitan ca e aproape de mine.
cine mai are sugestii, la ce sa ma uit, ce trebuie sa fie in anume fel, etc.
merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladcelvechi spune:

First Bike (adica cei de pe Stefan Cel Mare) sint de evitat din cauza calitatii submediocre a produselor. Raport pret/performanta bun gasesti la cei de la Vitan.

Mergi la inceput

acum pot sa spun "am , am "
mi-am luat de pe Vitan ...merci fetelor care m-au trimis acolo. un vanzator f amabil, ne-a lasat sa testam mai multe modele, ne-a fixat sheaua, ghidoanele. super! am fost si la first bike de la dimitrof dar dupa 10 min in care nu n-e bagat nimeni in seama ca erau "ocupati" am plecat...si erau si scumpe si nici nu era ce vroiam.
sunt super incantata de bicla mea, e exact cum vroiam.
merci inca o data pt sugestii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

cat te-a costat? ca vreau si eu....

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput

am mea a costat 216 ron si a sotului 170 ron plus 35 ron ca a schimbat sheaua ca nu ii placea aia pe care o avea.
www.bike-dhs.com, intri la biciclete clasice. a mea e cea cu cosuletz .
aveau si de la alte firme. era una tot pt fete, cu viteze, cu ghidon shmecher si costa la fel, chiar un pic mai putin. dar pana la urma am ales-o pe asta si nu imi pare rau. depinde ce vrei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

avea frana la pedale?? caut o bicicleta cu frana si la pedale..am auzit ca nu se mai fac..dar poate am noroc..

Ce straniu lucru: vremea! Deodata pe perete
Te vezi aievea numai in stersele portrete
Te recunosti in ele, dar nu si-n fatza ta,
Caci trupul tau te uita, dar tu nu-l poti uita!

http://community.webshots.com/user/ana_maria222[/b] poze noi....

Mergi la inceput