Cearcanele

Cearcanele | Autor: Elise

Link direct la acest mesaj

De la un timp fac niste cearcane destul de vizibile.
Dorm putin, deci probabil apar de la oboseala.
Problema e ca si pina acum dormeam la fel de putin, dar n-aveam problema asta.

Am incercat diverse creme de oki - nici o sansa, dispar pe moment dar in citeva ore apar la loc.
Mentionez ca nu vreau sa le ascund cu diverse smacuri, ci pur si simplu sa scap de ele.
O exista vreo solutie?

Elise

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Elise, mi-ai luat..."subiectul" din gura...abia astept sa vad ce raspunsuri primesti, caci si eu am aceeasi problema, si incepe sa devina deranjata ...
din pacate, cel putin din cate stiu eu, aparute, cearcanele dispar foarteeeeee greu...cel mult se estompeaza, dar de disparut definitiv,nu.
Ajuta consumul de lichide(2 litri), odihana(8 ore cel putin),compresele cu apa minerala rece, etc...cred ca mai toate stim asta.
Elise esti fumatoare?daca da, si asta poate fi o cauza a aparitie cearcanelor.Oboseala, tutunul si cafeaua,favorizeaza aparitia cearc.
Astept si eu raspunsul fetelor...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

Da, sint si fumatoare, stau si f. mult la calculator (si m-am convins ca orice tip de monitor e nociv pt. oki) dorm si foarte putin prin natura jobului.
In rest, beau apa si sucuri cat cuprinde, si n-am probleme de sanatate, sint cu analizele la zi.

Cearcanele imi apareau dintotdeauna, daca "saream" cite o noapte de somn sau mai multe. Insa dispareau dupa ce apucam sa ma odihnesc citea ore.

Acum dispar foarte rar si revin foarte repede.
Vreau sa scap cumva de ele si nu stiu cum!
Barbatu-meu ma tachineaza spunand ca asta e, imbatrinesc si ma dezintegrez.

Sper sa existe totusi o solutie.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

HAHHAHAHHAHHA....e de coma barbatzelul tau...
din pacate, nu te pot lumina...asa ca sa vedem ce zic fetele...

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

O idee - da' sa nu dai cu pietre dupa mine - RENUNTA LA FUMAT! Fumānd īn continuare... nu vei avea numai cearcane - ci si riduri... pronuntate :-( Fumatul realmente DISTRUGE pielea si acest proces este IREMEDIABIL! indiferent ce crema folosesti... In rest: comprese cu un ameste de suc de morcov cu o picatura de ulei de masline - ajuta enorm ochii obositi. Incearca metoda aprox de 2 ori pe zii.
La fiecare 45 min de lucru la calculator - ia-ti 5-10 min pauza si priveste pe geam - daca ai la birou si nu lucrezi īntr-un cubicul... Uita-te spre cer - urmareste pasarile, linia orizontului... cu cāt īti "arunci" privirea mai departe - cu atāt mai bine. Multa bafta!

Mergi la inceput

Lorelai, stiu ca ar trebui sa ma las de fumat... oricum urmeaza sa ma las inainte de FIV, fumez vreo 10 tigari pe zi, n-ar trebui sa fie foarte greu sa renuntz.
Riduri n-am.
In ce priveste pauzele de PC, da, le fac: din pacate chiar lucrez in cubicul si nu vad nici soarele nici cerul din patratzica mea: dar nici nu stau co ochii tinta in monitor tot timpul.
O sa incerc compresele de care spui, multumesc!

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Varsta?! Daca esti pe la 30 si zici ca nici nu dormi cat trebuie si fumezi ! S au acumulat in ani si acum apar rezultatele! Eu una, nu te supara, nu cred ca mai scapi de ele.

corinadana mama Ralucai
The mother's heart is the child's schoolroom.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lona spune:

Comprese cu infuzie de albastrele. Nu face minuni, dar mai estompeaza.
Si eu fumez, dorm putin, calculator mult. Cearcane am demult, se mai duc vara (se bronzeaza si fata, si nu mai este contrast de pigmente), dar de scapat de ele definitiv nu cred ca mai este vreo sansa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Oare tratamentele cosmetice nu ajuta?

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

ba da, tratamentele cosmetice ajuta, dar numai pe moment: tendinta de a apare mult mai repede ramine....

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

faci un maglavais din zat de cafea si crema de fata, aplici sub ochi si stai linistita asa juma de ora. dispar, da' nu-ti garantez ca definitiv. sau pliculete folosite de ceai verde sau negru

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput