In cautarile mele am gasit si urmatorul articol din Formula As.Stiti mai multe amnunte de Royal Tonic?
" Va recomand un medicament de conceptie naturista - ROYAL TONIC-potent, care se adreseaza ambilor parteneri. Pentru femei, sunt pastile roz, iar pentru partener - pastile albastre. Compozitia acestui medicament este: apilarnil, tei (efect sedativ), ginseng, telina si seminte de schinduf. Medicamentul are o actiune energoprotectoare. Se recomanda la femei pentru frigiditate, infertilitate, iar la barbati - pentru impotenta, ejaculare precoce etc. Cura cu acest medicament este relativa ca timp (poate fi de ordinul lunilor), dar in cazul in care frigiditatea dispare, sistati imediat medicamentatia. Medicamentul nu are contraindicatii, nici reactii adverse. Eventual, luati si calmante usoare, de genul Rudotel, Calmogen.
dr. RADU NICOLAU - Str. Carpati, bl. B, ap. 3, Deva, tel. 054/22.06.24"
ali
Cred ca am vazut in plafar iar farmacista de acolo mi l-a recomandat.Nu l-am cumparat pentru ca eu cautam plante pentru a incepe tratamentul Liviei.
Multa bafta!!
Cris
Da,l-am lauat anul trecut.Nu am observat schimbari semnificative in analize si starea noastra,in general.
Si eu am luat medicamentul impreuna cu sotzul, si tot asa nu am observat ceva dupa ce l-am luat.
Sa ne ajute Dumnezeu sa ni se indeplineasca visele noastre sincere si bune de a fi mamici