Haine, accesorii- link-uri

Haine, accesorii- link-uri | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

Va mai amintiti de Juliafin? Mi-a trimis recent un link spre un catalog cu haine, pantofi, bijuterii si multe altele: www.neu.heine.ch/is-bin/INTERSHOP.enfinity/WFS/Heine-HeineCh-Site/" target="_blank">dati click aici. daca selectati "mode" apar mai multe sectiuni si fiecare are alocate mai multe pagini; mie mi-au placut f. mult! cred ca as aduce familia in pragul falimentului daca ar face livrari si in Ro.
M-as bucura sa treceti aici si alte link-uri spre pagini cu haine, pantofi, posete, bijuterii.
Eu am gasit site-ul Steilmann, dar nu stiu daca ceea ce prezinta ei va aparea si in magazinele noastre Steilmann(care in ultima vreme aduc marfa la preturi mari,dar de o calitate cam slabuta); oricum, va puteti clati ochii cu tendintele de www.steilmann.de/en/02_00_produkte.php?ds=2006_fs_hp" target="_blank">primavara-www.steilmann.de/en/02_00_produkte.php?ds=2006_fs_vp" target="_blank">vara si www.steilmann.de/en/02_00_produkte.php?ds=2006_hw_hp" target="_blank">toamna-www.steilmann.de/en/02_00_produkte.php?ds=2006_hw_vp" target="_blank">iarna(fiecare poza apare pt. 5 secunde).

p.s.-stie cineva cum as putea pune pe net un document PowerPoint?

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Misto tare linkurile, caut si eu altceva si pun aici!
Pupici.

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Initial creeata de Teodora D.
p.s.-stie cineva cum as putea pune pe net un document PowerPoint?

Poti uploada documentul www.badongo.com" target="_blank">aici si ne dai linkul.

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Foarte faine link-uri !

Dany

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Super haine, da cu ce ne ajuta? Doar sa ne facem sange rau, ca eu caut in oras de 2 luni de zile ceva fain ptr. o nunta si nu gasesc.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

Veve, multumesc pt. adresa; pana la urma am reusit cu rapid share. e vorba de un fisier cu 100 si ceva de perechi de pantofi, unele perechi sunt absolut bestiale.tot Julia mi l-a trimis. vedeti aici daca merge(apasati pe "free", asteptati cateva secunde, introduceti codul care apare si apasati "download",dupa care vi se va descarca fisierul in computer).

Anda, nici eu nu am de unde sa cumpar articolele din pozele respective, dar macar pot sa visez la ele... imi ajunge ca sa fiu un pic mai fericita.

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

doamne fetelor m-ati imbolnavit cu linkul ala cu haine ce faine sunt...oare chiar nu se poate comanda nik pt RO??
si CHF cat inseamna in euro?
m-am uitat acum la cursul bnr si e cam 22.000lei 1chf...sunt cam scumpute hainele dar eu zic ca se merita fata de ce gasesti la noi...
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

www.next.co.uk alt sit cu tzoale faine...

off topic: pe mine ma scoate din sarite ca aici la oradea isi gasesc haine numai anorexicele! eu am un fundic mai... marisor, si ma simt a'dracului de discriminata, pentru ca ma simt norocoasa daca imi gasesc blugi o data pe an. trebuie sa imi gasesc un croitor bun.

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_v spune:

Eu ma dau pe www.otto.de si au multe chestii faine (din pacate nu poti cumpara din Romania).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

www.wehkamp.nl
www.otto.nl
www.neck.be
www.esprit.com

Cam atat, astea sunt favoritele mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Eu am descoperit de curand www.tarafashion.ro/scarlett/products" target="_blank">aicihaine dragute foc si din cate am inteles se pot comanda si de pe net.Chiar am de gand sa-mi iau o pereche de pantaloni de in si o camashiutza...mi se pusese mie pata si pe un top foarte dragut si elegant,dar nu-l mai gasesc,cred ca nu-l mai au..
pupici.

POZE

Mergi la inceput