Nunta in Targoviste?

Nunta in Targoviste? | Autor: andreutza23

Link direct la acest mesaj

Pe 1 iulie voi fi nasa mare in Targoviste.Eu sunt din Piatra-Neamt dar finul este din Targoviste si acolo se face nunta si nu stiu mai nimic despre restaurantele de acolo, de obiceiuri.Stiu doar ca nunta e la cel mai bun restaurant din zona.este cineva din Targoviste sa imi spuna si mie ce preturi sunt pe la biserica, ce obiceiuri sunt?
Deja ma apuca stresul pentru ca e vb de prietena mea cea mai buna si sper sa nu o dezamagesc si sa iasa f bine, asa cum a fost si la nunta mea.
va multumesc!
pupici cu sclipici!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu sunt din Targoviste si o sa am nunta pe 29 iulie la Hotel Dambovita.
Unde se va tine nunta prietenei tale?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Tocmai am vb cu finul meu si am aflat ca nunta e la restaurantul King.Eu nu am fost niciodata in Tgv pentru ca finii mei stau in Buc.
Chiar nu a avut nimeni nunta in acest oras?
Nana tu stii cam costa costa biserica?ai stabilit daca si ce obiceiui vei respecta la nunta ta?

Mergi la inceput

Noi vom avea cununia religioasa la Mitropolia Targovistei si costa ceremonia 7 milioane. In mod normal, cununia religioasa e bine sa se faca la biserica de care apartine mireasa, iar daca fina ta va vrea acolo si nu apartine de aceasta mitropolie, o sa coste mai putin. La o biserica normala din Targoviste costa intre 2-3 milioane.
Restaurantul de care spui tu, este la 5 minute de mers pe jos de Mitropolie. Depinde cum stabiliti voi si daca finii tai au pretentia sa fie cununati la aceasta mitropolie.
La ce te referi cand spui obiceiuri?

Nana Motoc
Fotografii cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolosu spune:

buna! si eu tot pe 29.07, dar habar n-am biserica. insa am alta problema? de unde luam tortul??? cat despre obiceiuri as zice ca sunt cam aceleasi, mai bine vb cu prietena ta dc vrea ceva special.

Mergi la inceput

Buna si bine ai venit pe !
Eu zic sa te grabesti cu biserica pentru ca se fac si la biserica programari din timp ca si cu restaurantul. Noi cand am fost in februarie la biserica deja era ocupata ora 18 de-aia am optat pentru 19. Mare atentie. Noi tortul o sa il luam de la Dmbovita, il fac ei si intra in pretul meniului, deci cu ocazia asta am scapat de-o grija, nici nu mai trebuie sa lergam de colo colo sa-l ducem in ziua nuntii la restaurant.
Tu unde faci nunta?

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolosu spune:

:) intai multumesc de salutari, dim eram tare grabita sa aud o parere despre torturi, incat nu am apucat sa mai zic nimic. noi vom face petrecerea la dragodana si da, stiu ca tb rez si prob cu rezervarea bisericii... si multe altele :))
spor la treaba la vara frumoasa! ca tot avem planuri mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

salut, stiti ceva despre un restaurant mai rustic din afara Tgv.? Am uitat cum se cheama, Cerbul sau asa ceva. Vom merge acolo la o nunta in august.

Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tinatache

salut, stiti ceva despre un restaurant mai rustic din afara Tgv.? Am uitat cum se cheama, Cerbul sau asa ceva. Vom merge acolo la o nunta in august.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Te referi oare la Restaurantul Caprioara din Moreni?
Moreni este la cativa km de Targoviste.

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Nana poate ne dai si noua lista cu optiuni de restaurante din jur. Bogdan e morenar, dar trebe sa avem deschisa optiunea si pt Targoviste. Plus ca biserica o facem la Moreni sau la Targoviste. Ca la nebuni. Noroc ca e in 2007.

Gaby

Do not go to bed mad! Stay up and fight!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyhila/album?.dir=3060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

quote:
Originally posted by NanaMotoc

quote:
Originally posted by tinatache

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Te referi oare la Restaurantul Caprioara din Moreni?
Moreni este la cativa km de Targoviste.

Nana Motoc

posibil, stiu doar ca e in afara orasului si ca e mai rustic. Si are si niste camere deasupra unde am sa-mi cazez plozii.

Cristina
Explica-mi, si am sa uit
Confucius

Mergi la inceput