Cluj rulz! (46)

Cluj rulz! (46) | Autor: roxana1974

Link direct la acest mesaj

NOI (album 1)
album 2

descintec
roxana1974 - Serban , 22 iunie 2004, poze
Dana
carrie - Theodora Alexia , 30 mai 2003, poze
Raluca
dpintilie
mariana tache - Stefan Adrian, 20 aprilie 2004, - poze1
Simon Andrei, 30 august 2005 - poze2
pufymic
ad_rianna
carina
caara
baby-boom - Elise, 9 iulie 2004
canuta-om-sucit
tuchi - Dragos, 3 aprilie 2003 - Medea, 10 aprilie 2005
Monique
laura_s
TatianaG - Clara-Maria, 31 ian 2004,Daniel Cornel+Eduard Mhai , 9 decembrie 2005poze
nana_sim
Tinabeve
AdelaP - Tudor , poze
m_monica
Annelise - Ana , 9 iulie 2004
scarmanus
ra 75
ancuzza - Alessia, 7 august 2004 (18,42), poze
lauradaria
Ripley
nonna
- Vlad, 20 octombrie 2003
scumpyy19
Ilinca79
impreuna - Sara, 25 noiembrie 2004, poze
mihaela ema - Darius, 20 noiembrie 2004, poze
ralucames - Stefania, 19 septembrie 2004, poze
asi - Razvan , 7 martie 2004, poze
codruta_grg - Petra Alexandra, 9 august 2005, poze
heny
paraluta
steaua - Alexandru Tudor, 11 iulie 2005, poze
Flavia Maria - Antonio Mihai, 29 mai 2004, poze
Monagan
Dara - Daria , poze
Alexa-Ioana
joszaerika - Norbert , 7 decembrie 2003, poze
Ralu-Cat
svety - Dan Emilian, 26 iulie 2005, poze
machetutza - Lucian, 3 martie 2004, poze
Boca Daniela - Alex, 27 iulie 2004
Alinutza
roxanicea - poze
Creola - Maria Sarah, 13 aprilie 2005

Oaspetzi:
Tzuni
jubica
Lucia
Linusa
Csylla
ana_b
saso
Silvia Popa
babygirl
Olim

country girl - Ilinca, 10 septembrie 2005, poze
diadaniela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Bebelushelor, dans!

Am mai dres o chestie mica la introducere si-am zis sa vin sa va zic vreo 2

Cristiana, wow, bine ai revenit acasa cu bine of course ca te asteptam cu detalii si impresiile tale...take your time, stiu ca ai o gramada de recuperat acasa, iar noi te asteptam cumintele, cand ai tu timp sa ne pove despre ce ai vazut! Nu uiti sa pui poze, asa-i?

Iar n-am fost atenta? S-a postat data si ora intalnirii de Sambata? Pana la urma facem parastasul in Cluj, deci teoretic (depinde de ora) Sambata pot sa vin la intalneala. Tare as veni la Expo...asadar, daca am pierdut ceva va rog sa-mi faceti un update cu coordonatele...

Oana, daca zici ca vii maine pe la banca, in jur de 14...oare poti sa faci sa fie 14 fara vreo 10 sau 20 de minute? In cazul asta poate iesim la o cioco calda...daca nu, ramane pe Sambata...comanda ta ajunge cica numai Joi...am o bafta cu astia de la Oriflame...

Simo nu stii ce ma bucur ca sunteti aproape gata cu casuta...abia astept sa o uzi .

Machetutza, foarte bine ca te-ai inscris la intalneala, demult nu v-am mai vazut

Noi am cumparat azi de la tanti aia de pe parang o tricicloantza ieftina, ieftina si de nu-i place lui Tziky nu-i bai, o dam...a fost doar 45 de RON si cica e Burago...Burago se face in Romania, stiati?

gagici, abia astept sa ne vedem maine
Roxa

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns machetutza spune:

Roxa, Luchi a primit una (tricicleta) la aniversarea de 1 an, de la bunici; binenteles ca a stat in camara pana acum, ca n-o gasea interesanta; de la o vreme sta calare pe ea prin casa, chiar daca nu ajunge la pedale a gasit o metoda originala de a se deplasa: impinge, cu picioarele, rotile din spate, - ca la astea ajunge- si se deplaseaza unde vrea si manuieste bine si gidonul, sic!

mi-s noctambula in asta seara!

Simona, mama lui Lucian
pozele lui Lucian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

lui Luchi smekerul ... trebe vazut :)

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Fetelor, mi-s aci! Trimit asta repede ca sa ma vedeti; cu povesti revin!

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Ma bucur foarte tare Cris. Bine ca v-ati simtit bine si poate v-ati intors trei...?

Mariana, ti-am trimis niste poze. E ok?

Ma duc sa ma culc ca-s franta. Acu am terminat de surluit o parte din bucatarie.

mamide danicici cochet baiat(26 iulie 2005)

albumul lui Dani
piticii lui Danutz
www.dropshots.com/svety" target="_blank">filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

So....

Roxana, am vazut dedicatia; mersic; ce penibili sunt unii! abia astept sa ne vedem maine la Oana si sa tragem o barfa! vezi sa fii in forma!

Cristiana, bine ai revenit! Ma bucur ca v-ati simtit bine; astept si eu povestile interesante si pozele! Cat despre Thea...e scumpa rau! Un pt ea.

Svety, am uitat sa te laud de dimineata cat de harnica si matinala ai fost azi! Ce-ti veni? Am observat si titulatura

Roxi, mi-a zis sotul ca ai fost cu pozele; dar fiindca azi am avut ore de engleza si dupa ce a ajuns acasa am fost tot pe fuga (am hranit copiii) nu mi-am dat seama ca despre tine e vorba ; imi zice: "a fost Roxana cu poze; mi-a zis sa-ti spun"; eu: "da? si a mai zis ceva?"; el:"nu". Dupa discutie m-am gandit ca e vorba de Roxa-boxa, ca pe ea o cunoaste si parca asa a vorbit ca si cum te-ar cunoaste. Iar in legatura cu masajul: mie nu trebuie sa-mi ceri scuze! Daca vrei te duci, daca nu...nu. Ca mie nu-mi iese nimic din treaba asta; eu doar am vrut sa te mobilizez sa incepi odata o treaba meseriasa.

Stanca, unde e Gina asta mai exact? M-ai zapacit azi cu telefonul; si acum am senzatia ca ai vrut sa-mi mai zici ceva dar te-ai razgandit!

Simona, ma bucur inca odata pt casuta ta! Bravos! Hihihihi imi vine sa rad; cred ca de acum inainte nu ne mai zici de casa, ca sa nu stim cand e gata, ca sa nu te invadam ; ca tare multe "deabia asteptam" sa va vizitam ; am dreptate? Ma bucur ca ne intalnim sambata!

Fetelor, eu am propus asa pt intalneala si nimeni nu a zis daca e bine ori ba! Va iau la bataie! Deci am zis sa ne vedem la 16 la Expo, sa stam vreo ora si jum, iar pe la 17.30 sa mergem la beute. Vi se pare ok ora???

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Svety ma apuca rusinea cand vad ce harnica esti! si eu faceam la fel cand eram in CIC, dar acu' de cand cu serviciul vin zoombie acasa. drept sa-ti spun, is cam depasita de situatie, ca nu reusesc sa fac mare lucru decat mancare si cate un aspirat si cad lata in pat.
nu stiu cum ma organizez, ca mai e putin pana la Pasti?!

Simona

Mergi la inceput

Mai fetelor, eu chiar nu am ce face. Nimeni nu ma ajuta. Mama e departe, soacra idem, Mihai ajunge pe la 7-8. In plus daca am niste partide de smiorcaieli cu Dani, nici o sansa de curatenie. Dar iesitul afara e sfant. NU concep sa nu-l scot afara pe pui!

Fetelor, v-am zis ca-s nenorocita de Dani? TOT ce vede ca se mananca, vrea. Pur si simplu iti smulge din gura. Azi manca spanac ca Haplea si m-am ridicat sa-i aduc servet de pe masa si a izbucnit intr-un urelt de am crezut ca s-a lovit. Nu, am plecat cu papa. Mananca de parca il tin infometat toata ziua. Trebuie sa ma ascund cand mananc, ca nu pot sa-i dau nici slanina, nici prajeli. Cred ca de Pasti soacra-mea o sa-i dea tot mielu'. O terorizez eu, nu aveti griji. Ii zic ca-i merge burta cupchilului. De fapt ii si merge daca papa prostii.

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Vin cu o propunere: Hai sa punem datele de nastere in ordine. Ca sa nu ma mai smintesc . Si cine are doi copii sa-i treaca tot impreuna ca pana acum, da macar primu sa fie in ordine. Intelegeti

albumul lui Dani
piticii lui Danutz

Mergi la inceput

Mariana draga, eu votez Pro la propunerile tale!!

si unde bem? o locatie posibila: la restaurant Valahia, pe str. Govora.

Simona

Mergi la inceput