Apetitul sexual
Of fetelor, spuneti-mi voi cum stati cu libidoul ? Eu chiar am o problema. Stiu, e copilul, e stresul, e oboseala ... dar nici chiar asa. Imi iubesc sotul foarte mult si stiu ca ar vrea sa facem mai mult sex si eu stiu ca ar trebui mai mult dar pur si simplu am chef foarte rar! De cele mai multe ori o fac pentru el dar ma simt complet aiurea si nu vreau sa-i fac asa ceva, si in primul rind mie nu vreau sa-mi fac asa ceva.
La noi e cam problematic, avem o singura camera in care dormim cu totii, Matei in patutul lui linga al nostru. Probabil asta este principalul factor de stres pentru mine dar cred ca ar trebui sa pot trece peste asta.
Voi ce parere aveti ? Dat-mi un sfat va rog.
nicoleta si matei
Raspunsuri
stefany_p spune:
pai baia...bucataria...
cineva mi-a spus odata ca treaba cu sexul e cam asa...cu cat ai mai mult, cu atat vrei mai mult...cu cat ai mai putin....
si-i dau dreptate acum
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by daniela_b
Kamaiany, 3 tablete/zi.
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
efecte secundare, ceva? ce scrie pe prospect?
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
daniela_b spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
[quote]Originally posted by daniela_b
Kamaiany, 3 tablete/zi.
efecte secundare, ceva? ce scrie pe prospect?
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
[/quote
Nedorite? Nici unul.
mamica dulce spune:
pentru cine-s bune pastilele?pt sotz sa-l linisteasca sau pentru cresterea libidoului![]()
![]()
![]()
Online nu se pot comanda,ca i-as pune si io la consort in ciorba fo 3 odata![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by mamica dulce
pentru cine-s bune pastilele?pt sotz sa-l linisteasca sau pentru cresterea libidoului
Online nu se pot comanda,ca i-as pune si io la consort in ciorba fo 3 odata
Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.
Daca-s bune si pentru sot vreau si eu sa comand o duzina.
Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
morenaA spune:
Am dat un search pe google si am gasit urmatoarele indicatii:
Kamaiany
Indicații: astenie psihică și fizică, sindrom premenstrual (iritabilitate, stări depresive), sindroame pre- și postmenopauză (bufeuri, transpirații, anxietate), osteoporoză, anemia feriprivă, infecții genitale, menstre neregulate, scăderea libidoului, senilitate prematură
... deci nu prea par pt barbati... doar daca au si ei sindrom premenstrual si alte alea... ![]()
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by morenaA
Am dat un search pe google si am gasit urmatoarele indicatii:
Kamaiany
Indicații: astenie psihică și fizică, sindrom premenstrual (iritabilitate, stări depresive), sindroame pre- și postmenopauză (bufeuri, transpirații, anxietate), osteoporoză, anemia feriprivă, infecții genitale, menstre neregulate, scăderea libidoului, senilitate prematură
... deci nu prea par pt barbati... doar daca au si ei sindrom premenstrual si alte alea...
morena, nu suna rau....cat despre barbatzi, poate au si ei d-alea si nu stiu
...sa le dam dar si lor, poate "ne face" noua bine vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual
pisicuta si matei spune:
eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu sotul tau despre asta,sa ii explici ca ai un apetit scazut,ca este un mare factor de stres faptul ca doarme in aceeasi camera cu voi copilul.poate rezolvti in vreun fel acest lucru,nu neaparat sa ii faceti o camera a lui,dar puteti amplasa un paravan care sa imparta camera in 2 si asa nu o sa mai fie chiar langa voi copilul.
si in plus incercati sa lasati copilul cu cineva,fie si pentru 30 min si sa va plimbati imbratisati sau orice va facea placere inainte.poate fi un pas inainte in crestera libidoului.
sau dupa ce adoarme copilul uitativa impreuna la un film sau ceva care va placea tare inainte de copil si poate cine stie...succes.
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png
pisicuta si matei spune:
ps:si noi tot numai o camera avem si matei-ca tot asa il cheama pe puiul nostru-a dormit o perioada cu noi in pat si asta nu ne impiedica sa ne iubim pe unde apucam,ca doi nebuni.![]()
http://photos.yahoo.com/selfguide1
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10726;128/st/20050422/n/Matei/dt/7/k/ac60/age.png