In afara de Carefree triple fresh care sunt parfumate mai sunt si altele? Ca aici nu am gasit, sunt doar simple iar daca as mai sti si alta marca as cauta sa vad daca gasesc.
Nana Motoc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaconnex/album?.dir=/7fa0
Eu nu am prea inteles ce cauti tu de fapt...daca cauti parfumate,mai sunt cele de la Discreet.
==========
Corina
Albumul meu
Mie imi plac cele cu aloe Carefree.Am cautat si alte firme dar la astea am ramas.
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Da Asi, exact despre alea vorbeam. Au un miros superrrr, nici nu imi inchipui ce o sa ma fac fara ele. Inca mai am o cutie adusa de acasa, dar se vor termina si ma gandesc cu groaza ptr ca m-am obisnuit cu ele.
Nana Motoc
Fotografii cu noi
Nana
e nasol fara ele.Eu foloseam inainte Libresse clasic dar sunt fara parfum.In lipsa merg dar....
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan
Da, Asi, asa este, inca mai caut prin farmacii in speranta ca voi reusi sa gasesc.
Oricum in vara o sa imi iau de acasa, dar pana atunci mai e o gramada.
Pupici.
Nana Motoc
Fotografii cu noi
NanaM. acolo nu gasesti ? Aici sunt si in farmacii si in mag. cosmetice sau cele de tip Metro , etc si nu costa mai mult de 2 euro.Inainte imi aduceam si eu de acasa dar nu merita sa-mi incarc bagajele cu ceva ce gasesc aici , mai bine pun altceva ce nu pot gasi aici.
Noi 2 singurei