Recomandari cosmetice

Recomandari cosmetice | Autor: Porumbita

Link direct la acest mesaj

citind topicurile de aici legate de mascara m-am decis la un lancom hypnose si-s tare fericita cu el ; asa ca m-am gandit sa va cer sfatul si legat de alte produse (intr-un sg topic, sa nu mai bantui pe mai multe ):

1. crema contur ochi
2. crema de zi
3.crema de noapte
4. fond de ten
5. fard ochi
6. ruj

dc se poate sa ziceti si vreo 2 vorbe de ce v-ati oprit la produsul repectiv ar fi super

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns romaniaau spune:

Iar eu va rog sa ma lamuriti si pe mine in ce ordine se aplica aceste produse pentru un ten uscat, in cazut ca trebuie sa folosesc si o crema antosolara pentru ca am tendinta de a face pete maronii de la UV.

Eu folosesc
1.cremele de zi si de seara de la Gerovital
2.fond de ten de la L'Oreal
pentru ca am incercat mai multe produse si acestea mi s-au potrivit mai bine. Dar de cind sint insarcinata parca mi se usuca pielea si mai mult pe tot corpul si nici aceste produse nu mai fac fata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Porumbita eu zic ca e f im portant sa folosesti produse de calitate cand e vorba de machiajul fetei. Dupa muuuuule incercari am ramas la fondurile de ten de la Givenchy si Helena Rubinstein (chiar ca e the best) si asta pt ca se intind perfect fara prea multe incercari si arata natural pe fata. In ceea ce priveste cremele de fata eu folosesc cu succes cremele de la Estee Lauder (asta chiar e o investitie) dar cand nu le am ma impac f bine si cu Garnier - gama aceea cu extract de fructe. De altfel si demachiante numai de la Garnier folosesc...cu toate ca e marca L'Oreal de care eu sunt fffff dezamagita! Iti mai recomand pentru creme de fata, creme contur-ochi, cele din gama Shiseido, f bune, dar care inca nu exista pe piata din Romania. Sunt super!

Roxana Claudia 32 saptamani
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Subscriu celor spuse de Roxana Claudia.Helena R. este cu certitudine ...THE BEST...si crede-ma ca am incercat atatea produse de firma, superlaudate, si promovate, etc...
Cel putin demachiantul ptr ochi...tot ce poti cere de la un demachiant.
Nici nu stiu, se gasesc in ro?Cand eram eu in tara nu am vazut pe nicaieri HR.
Shiseido, desi e firma japoneza, si aici se gassc peste tot, nu le-am incercat,nu stiu ce sa zic...
fondul de ten...nota 10 pentru HR si Dior.Se intind bine, intra in piele, arata f natural, au putere de acoperire, sunt si hidratante si au factor de protecttie ridicat(20 Dior si 15 HR)
Fard de ochi...Lancome si HR.CEle de la Lancome, arata super daca la aplicam cu un pensonel putin umezit...
Rujuri...imi plac cele de la HR(cele lichide, au un luciu super, persista,si nuante deosebite)si Dior.
Cam atat stiu eu...cel putin mie, cam astea mi se potrivesc!
Romaniauu,prietena mea a patin la fel ca si tine..dupa ce a ramas insarcinata, nimik din ce folosea inainte(crema de zi, de noapte ), nu o mai ajuta dupa a 3 a luna de sarcina.La fel se plangea ca are pielea super uscata, si nu stie ce creme sa mai foloseasa, ca nici una nu-i mai este buna.Am s-o intreb ce foloseste acum, si iti spun, poate te ajuta...
Ordinea, din cate stiu eu, ar fi aceasta:demachiere obligatorie,tonic, crema de zi,(care trebuie sa contina si filtru solar,) crema contur ochi, corector(daca e cazul, sa acoperi anumite imperfectiuni)fondul de ten,anticearcan,pudra(daca obisnuiesti sa folosesti),si fardul de obraz.Eu una asa fac....dar sa vedem ce mai zic si fetele

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

hop si io

fond de ten: Lancome - Teint Idole, Estee Lauder, Shiseido (mai scump decat celelalte)
HR - am un fond de ten compact pe care il folosesc la ocazii, o sa incerc si rujurile daca spuneti ca sunt bune (Nikole, imi decontezi si mie daca nu-mi plac )
Fard pleoape: Clinique, Dior, Lancome
Rujuri: Lancome, Estee Lauder, Clinique, Clarins, Dior, YSL
Demachiant & lotiune tonica: Clarins
Creme: Avene (in viitor Clinique)
Shiseido & HR nu se gasesc in RO.

Romaniaau, aceeasi problema am avut-o si eu cand eram insarcinata; pielea era f uscata si ma manca ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Clyo, iti decontez, cum sa nu...mai are balta peste...
dar vezi ca numai de rujurile lichide zic eu, ca de celelalte nu stiu.
Ma gandeam eu ca nu se gaseste HR, ca nu vazusem pe nicaieri, cand eram in tara.
pupici

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu ruj folosesc MaxFactor Lip Finity, creme de fata de noapte si de zi folosesc L'Oreal, in rest nu folosesc.
Pupici.

Nana Motoc
http://pg.photos.yahoo.com/ph/danaconnex/album?.dir=/7fa0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

merci de raspunsuri! mai astept si altele!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadyana spune:

Fetelor, cosmetice Helena Rubinstein se gasesc si la noi,si daca da, unde?Au doar farduri sau si creme?

Mergi la inceput