Cand s-a ridicat bb in picioare?

Cand s-a ridicat bb in picioare? | Autor: elenabianca

Link direct la acest mesaj

Am o fetita de 11 luni si nu s-a ridicat in picioare. Se pune singura in fundulet, vine la marginea patutului si se prinde de zabrele si ii place la nebunie. Copii vostri cand s-au ridicat in picioare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Sa-ti traiasca fetita!
Eduard s-a ridicat singur in picioare in jur de 11 luni iar de mers abia dupa 1 an. Nu a fost prea vrednic cu mersul dar si cand si-a dat drumul...acum nu sta o clipa locului.
Eu zic sa stai linistita, fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare. Stiu ca sunt copii care se ridica in picioare la 9 luni dar asta nu e o regula. Chiar azi m-a sunat o prietena a carei fetita implineste saptamana viitoare 1 an, sa-mi spuna fericita ca s-a ridicat singura in picioare.

Cornelia, de Eduard(1 an si 9 luni) si 24+
POZE NOI EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & INTALNIRE MAMICI MARTIE 2006
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

A mea s-a ridicat la 10 luni si a mers abia la 1 an si 2 luni. Te cred ca esti ingrijorata, dar adevarul e ca fiecare copil are un ritm anume.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babisa spune:

Se prinde si ce face??incearca sa se ridice sau doar pune mana pe ele?Poate nu isi da seama ce trebuie sa fac.Tu o stimulezi?A mea se inca de la 4 lunisoare,cand ii dadeam degetele ,se tragea de ele pana se ridica in picioare.S-a ridicat singurica fara ajutorul meu ,la 8 lunisoare si a facut primii pasi la 10 luni si jumatate...tar tre' sa recunosc ca intodeauna am stimulat-o si am incurajat-o sa faca lucruri noi.Dar si fiecare copil are ritmul sau.
Bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudiasabou spune:

Si fetita mea s-a ridicat in picioare singura fara sprijin abia pe la 11 luni ,primii pasi i-a facut pe la 1 an.Acum la 1 an si 9 luni fuge toata ziua.Si eu sunt de parere sa ai rabdare ca fiecare copil are ritmul lui.

Claudia si Rebeca (29 iunie)

poze Rebeca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Daria s-a ridicat sprijinindu-se de laturile patului la 7 luni si jumatate, iar nesprijinita de la 11 luni. Acum are 1 anisor si cateva zile, a inceput sa mearga singura de vreo 3 saptamani si zilnic face progrese.
Sanatate multa!

Geani si Daria (03.04.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matildasep spune:

Papusa noastra s-a ridicat la 7 luni si trei saptamani, si imediat a facut cativa pasi tinandu-se de marginea tarcului. A tinut-o asa, mergand in jurul camerei tinandu-se de canapea, de usa, perete, pana la 11 luni, cand fara sa-si de-a seama a facut 3-4 pasi , de la canapea spre mine. Ar fi mers mai devreme daca nu era frica de parchet (a luat cateva cazaturi). Acum la aproape un an, merge fara nici o problema, cand mai face cate ceva "ilegal" alearga.
Nu dispera, fiecare copil are ritmul lui. Sanatosi sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mira_m spune:

A mea s-a ridicat pe la 11 luni dar mers singura la 1 an si patru luni. E normal, nu te ingrijora si mai ales nu-ti compara copilul cu altii!

Don't talk unless you can improve the silence!

Mami & minunea mea ( mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Mihnea s-a ridicat in picioare singurel in tarc la 7 luni iar la 9 luni si 10 zile a facut primii pasi singurel netinut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancutzathree spune:

Alex s-a ridicat singur la 8 luni si cateva zile si astepam cu nerabdare si noi sa faca primi pasi nesustzinutanca @ alex.bb


www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60236" target="_blank">Asa s-a nascut o mare iubire ...
www.snugglepie.com/cb/52888" target="_blank">Varsta lui Alex

...viatza e doar o iluzie a simtzurilor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns izabela-maria spune:

Al meu sa ridicat la 6luni dar inca nu umbla singur. Trebuie sa ai rabdare. Pupici pentru mamici.

Mergi la inceput