Heeelp!!! Recomandati-mi o coafeza!

Heeelp!!! Recomandati-mi o coafeza! | Autor: ramiha

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Pe 15 aprilie am cununia civila si inca nu mi-am gasit coafeza! Poate cineva sa-mi recomande o coafeza buna in Bucuresti? E de preferat sa fie prin zona tineretului si sa vina acasa, dar daca nu se poate merge oricum, numai sa faca treaba buna. Va rog, daca stiti vreo coafeza de care sunteti multumite sa-mi spuneti si mie! Pliiizzzz! E urgeeeeent!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cherry22 spune:

quote:
Initial creeata de ramiha

Buna fetelor! Pe 15 aprilie am cununia civila si inca nu mi-am gasit coafeza! Poate cineva sa-mi recomande o coafeza buna in Bucuresti? E de preferat sa fie prin zona tineretului si sa vina acasa, dar daca nu se poate merge oricum, numai sa faca treaba buna. Va rog, daca stiti vreo coafeza de care sunteti multumite sa-mi spuneti si mie! Pliiizzzz! E urgeeeeent!

Ramiha, eu am o coafeza foarte buna, dar prin titan. cred ca poate veni si acasa daca vorbesti cu ea din timp. probabil ca te va costa un pic mai mult daca va vine acasa. eu numai la ea ma duc si sunt foarte multumita. Daca vrei mai multe informatii, da-mi un pm
pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramiha spune:

buna cheryy22
multumesc de raspuns.
e ok si daca e in titan, iar daca vine si acasa e de-a dreptul perfect! Imi trebuie pentru coafura de la cununia civila, care e saptamana viitoare (deci e urgent!!! ), si pt nunta, care e pe 20 mai.
Am incercat sa-ti dau PM dar cica "scuze, cheryy22 nu primeste PM", si ti-am dat un mail. Da-mi te rog numele ei si nr de tel. Multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Coafeza mea lucreaza in Aviatiei (eu bat drumul tocmai din Brancoveanu pt un simplu tuns de... varfuri), dar vine fara probleme acasa. Lucreaza pe orice tip de par, face orice model de coc/coafura (adica arati modelul si zici "vreau asa") Daca te intereseaza, astept pm. Bineinteles ca ea va fi cea care ma va coafa la nunta.

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ramiha

buna cheryy22
multumesc de raspuns.
e ok si daca e in titan, iar daca vine si acasa e de-a dreptul perfect! Imi trebuie pentru coafura de la cununia civila, care e saptamana viitoare (deci e urgent!!! ), si pt nunta, care e pe 20 mai.
Am incercat sa-ti dau PM dar cica "scuze, cheryy22 nu primeste PM", si ti-am dat un mail. Da-mi te rog numele ei si nr de tel. Multumesc mult!

Scumpa, pe ce adresa mi-ai dat mail-ul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Si pe mine ma intereseaza o coafeza si daca e din Tineretului e si mai bine. Ramiha, cred ca suntem vecine.... Va rog mult, trimiteti-mi si mie pe pm nr lor de telefon si zona din care sunt....stiu ca am pretentii, dar daca stiti si ceva preturi, ar fi si mai bine....multumesc anticipat..

Mergi la inceput

Ramiha, ti-am trimis datele ei pe mail. Daca mai ai nevoie de vreo informatie, sa-mi spui. Tipa face si machiaj, eu am apelat la ea si la cununie, si la nunta si toata lumea mi-a laudat machiajul si coafura.
pupicei

Mergi la inceput

Cherry22, multumesc mult, am primit mailul!

Raza de soare: am incercat sa-ti trimit PM dar nu am reusit(ai setat pe undeva sa nu primesti PM sau oi fi eu un utilizator teribil de prost??? - posibil ). In orice caz ti-am trimis mail.

pupici la toata lumea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Si coafeza mea e foarte buna, lucreaza la P-ta Progresu si da, vine si acasa, dar pentru asta trebuie vorbit cu ea din timp ca nu carecumva sa lucreze la cabinet in ziua respectiva. Cine vrea amanunte, sa-mi spuna.

Edit: mie mi-a luat 350.000 pentru coafura de nunta, in iulie 2005.

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ramiha

Raza de soare: am incercat sa-ti trimit PM dar nu am reusit(ai setat pe undeva sa nu primesti PM sau oi fi eu un utilizator teribil de prost??? - posibil ). In orice caz ti-am trimis mail.

Eu primesc pm fara probleme ! oricum, am primit mail si ti-am raspuns. Sa fie intr-un ceas bun!

AMR 1 luna + ... pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Multumesc fetelor pt raspunsuri! Acum, ca am si de unde alege, sper sa mearga totul bine si sa fiu cea mai mumoasa!

Sa-mi tineti pumnii!

Mergi la inceput