Sint fericita!
Azi am fost la endocrinolog pt un control la sani si totul e OK.Poate unele dintre voi care nu cunosc povestea mea, nu-mi inteleg fericirea.Pot sa va spun pe scurt ca acum vreo 2 ani m-am operat la san pt a-mi extirpa un nodul si la 30 de zile dupa operatie am fost diagnosticata, un diagnostic spus cu o jumatate de gura:CANCER.
O luna jumatate am crezut acest diagnostic dar cand mi-a venit rezultatul de la Babes din Buc, am aflat ca de fapt nu e cancer.Trebuie sa ma controlez ca sa nu-mi mai apara si de fiecare data cand merg la dr, trec printr-o trauma.Si asta e, asta e motivul fericirii mele:SANI CU ASPECT NORMAL.
Voiam doar sa impartasesc cu voi aceasta fericire.
Mamica lui Michelle, printesa mea de 4 ani si 3 luni.
Raspunsuri
ingerash spune:
WOW! m-ai impresionat! ma bucur ca esti fericita 
Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie
cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!
Crinutz spune:
Super!!!! bine ca esti sanatoasa. E groaznic sa iti spuna cineva ca ai cancer, mai ales atunci cand nici macar nu e cazul. Eu am fost de fata cand i s-a spus mamei ca are cancer la san. I-au spus-o in fata fara nici un fel de pregatire, saraca nici nu a reactionat prea nasol, cred ca era anesteziata de veste. A inceput sa planga un pic cand i-au spus ca ar trebui sa se interneze si isi facea probleme ca nu are cine sa ii faca pomana tatalui ei. Scuze m-am abatut de la subiect. Ma bucur ca esti bine si sa te controlezi regulat. Da???
Sanatate si iti ofer 
pa pa
Crinutz codita de maimutz
karol spune:
Va multumesc mult fetelor.Stiam eu ca n-o sa ma bucur singura.
.
Crinutz, multumesc pt flori
si promit, da, o sa ma controlez regulat.
Mamica lui Michelle, printesa mea de 4 ani si 3 luni.
Alyssa spune:
Ma bucur din suflet pentru tine! Iti urez sanatate multa, dragoste si armonie! Ma bucur si pentru celelalte realizari! 

Alice
laureta spune:
Felicitari
Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)
www.denis-toderici.com/index.htm" target="_blank">Teledon pentru Denis-5 euro
devylla spune:
Bravo!
Felicitari!
Mult noroc de acum si sanatate!
boze
floricele pe campii
"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati."
Sabina