Ceara pentru acasa

Ceara pentru acasa | Autor: koalitza

Link direct la acest mesaj

Cum nu prea am timp de petrecut la salon, m-am gandit sa incerc sa ma epilez singura acasa, dar nu stiu care ceara se preteaza cel mai bine. Cred ca ar trebui ceva "profesional", o ceara mai groasa?!.Orice sfaturi puteti sa-mi dati le astept si le voi primi cu drag.
Va multumesc anticipat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Sfatul meu e sa-ti cumperi ceara tot de la salon.Nu se compara cu ceara din comert.Eu am reusit sa fac rost de la o tipa si o tin pt cand nu am timp de mers la salon.Mai ales la mustata ca pe picioare ma mai epilez cu epilatorul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MaryP spune:

Da, neaparat ceara de la salon, e muuult mai buna.
Dar oare cum poti sa te epi singura ca eu nu as putea, nu as avea taria...

NUNTA NOASTRA

POZICI

Maria si Razvan Mihai in burtica (30 saptamani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Pana sa ma epilez pentru prima data la mustata si eu eram refractara dar daca am reusit acolo unde ma doare, atunci pe picioare, unde doare cel mai putin trebuie sa fie mai simplu..SPER

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns april spune:

Eu mi-am facut una din sachiz si ceara de albine dupa o reteta a unei cosmeticiene (verisoara de-a mea). Si tare buna a iesit. Mie imi face placere sa ma pigalesc eu, si sa-mi vopsesc genele, sprancenele, pensat, s.a. Cred ca eram buna de cosmeticiana.

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

april, as vrea si eu reteta, ca tot are mama ceara de albine, please! si cum de cele mai multe ori ma epi acasa..macar sa o am pe-a mea.eu de la salon nu am cum sa iau, dar fol numai de la apicola. e buna.

mama Mariei Alexandra si a lui Stefanut

Pagina Mariei http://www.babiesonline.com/babies/m/mariaalexandra/
Pozici http://pg.photos.yahoo.com/ph/gratiela_ion/my_photos

"Dragostea este indelung rabdatoare; dragostea este binevoitoare; dragostea nu vrajmaseste, nu se lauda, nu se trufeste." I Corinteni, 13

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Eu am cumparat ceara din comert, este o ceara ungureasca f f f buna. Am incercat si ceara care se gaseste la tot pasul dar este proasta si se caseaza imediat. De asta sunt foarte multumita. A fost mult mai scumpa, dar face toti banii. Nu mai stiu exact cum se numeste, dar o sa ma uit acasa ca mai am o cutie si iti spun maine. Evident acum sunt la birou si de aici scriu!

Nana Motoc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns koalitza spune:

Multumim Adela Iepure pentru link. Ai comandat ceara de acolo? E buna? La pret este foarte convenabila.

Mergi la inceput