Cand incepe vacanta de vara la gradinite?
Fetita mea mai umbla inca la cresa, desi e maricica (3 ani jumate l1a 1 mai). Mi s-a sugerat sa o mut la gradinita, dar ma tot gandesc ca pentru 2 luni n-as face-o. Alti copii, alte educatoare, voi ce parere aveti?
Adriana
Eu zic ca nu e cazul sa o muti doar pentru 2 luni de zile, pentru ca s-ar putea sa iaba probleme cu adaptarea la noua educatoare, alti copii, alte obiceiuri si pentru un timp asa scurt nu stiu daca merita efortul si nervii. Cit despre vacanta de vara nu stiu ce sa zic, ca sunt gradinite care au doar o luna de vacanta (august), iar altele incep vacanta la 15 iunie, asa ca nu stiu ce sa-ti spun si in ce masura te ajuta. Cine ti-a sugerat sa muti fata la sfirsitul anului?
Mi s-a sugerat de la cresa, ca sunt copii mai mici in asteptare, etc... Nici eu nu vreau sa o mut, e un stres inutil pentru ea si pentru noi toti. Am sa incerc s-o rezolv pe "cale amiabila" la cresa, desi le inteleg prea bine pe mamicile care asteapta sa-si dea puiutii.
Adriana
din cate stiu eu, gradinitele de stat cu program prelungit incep vacanta de vara la 15 iulie, iar celelalte la 15 iunie.
oricum, nu prea cred ca ai avea sanse sa o inscrii la vreo gradinita acum. poate la una particulara.