Crema Myokine de la Vichy
Fetelor am vazut ca a aparut o noua crema la vichy pt. ridurile de expresie.Ati folosit-o?
Raspunsuri
melina34 spune:
eu am facut un test al pielii simbata si mi s-a recomandat Myokine pt fata si pt ochi, sint cutiute separate dar costa fiecare dintre ele aprox.700.000 lei;inca nu mi-am luat pt ca de abia am inceput o crema de la ivatherm dar dupa ce o termin pe cea de acum o sa-mi iau myokine sa vad cum merge;
M.
oanalu spune:
eu am avut vreo doua testere pe care le-am folosit si drept sa spun mi s-a parut grozava.Ma gandeam sa-mi cumpar cand o sa termin crema pe care o folosesc acum.
nadyana spune:
quote:
Originally posted by melina34
eu am facut un test al pielii simbata si mi s-a recomandat Myokine pt fata si pt ochi, sint cutiute separate dar costa fiecare dintre ele aprox.700.000 lei;inca nu mi-am luat pt ca de abia am inceput o crema de la ivatherm dar dupa ce o termin pe cea de acum o sa-mi iau myokine sa vad cum merge;
M.
dev xero ellinika...
Melina, unde ai facut acel test si pt. ce probleme ale pielii ti s-a recomandat aceasta crema?pt.riduri de expresie?si eu am folosit tester si mi s-a parut buna.
daniela_b spune:
Mi-am cumparat azi dimineata Myokine, am dat 697.000 lei vechi, va scriu peste 21 de zile cind ridurile mele vor fi "ca sterse", asa cum scrie pe cutie.![]()
Pastreaza-ti inima calma in timpul actiunii
nadyana spune:
asteptam Daniela si multa bafta.sa ne spui si noua cu este.ce ti-au spus cei de acolo?este indicata intre ce varste?contine si pudra?
silvia_popa spune:
Fetele, daca ii vorba de asta http://www.vichyusa.com/_us/_en/catalog/product.aspx?prdcode=V027&CatCode=AXE_FACE_CARE^F1_FACE_EYE^F2_FACE_EYE_AGING& eu mi-am luat de o saptamana, dar ma trezesc dimineata cu ochii foarte umflati, nu stiu de ce 
Sa-mi spuneti si mie daca e la fel la voi.
Madutz spune:
Mi-am luat-o si eu si e super! De fapt eu sunt fan Vichy - demachiantul lor 3 in 1 si nutrilogie 1 sunt extraordinare! nu cred ca edemul este de la vichy, sincer!
Liliann spune:
io mi-am laut crema contur pt ochi myokine de la vichy, vineri se fac 21 de zile si pana acum nu am vazut ca s-ar mai fi dus ridurile de la ochi, eu am numai pe cele din coltul ochiului <<laba gastii>> si speram sa ai atenueze ceva.
parca, PARCA putin la ochiul stang s-ar fi atenuat cat de cat dar repet, parca mi se pare 
sper ca n-am dat banii degeaba
eu m-am dat 1 /zi, trebyuia sa ma dau de 2 ori?!
stiam si eu ca e produsele vichy sunt f.apreciate, chiar si o prietena buna care lucreaza la helpnet mi-a zis asta....
in fine
astept si io sa se faca cele 21 de zile sa vaz rezultatu' ![]()
Lili si Serban (17 iunie 2005)
nadyana spune:
quote:
Originally posted by silvia_popa
Fetele, daca ii vorba de asta http://www.vichyusa.com/_us/_en/catalog/product.aspx?prdcode=V027&CatCode=AXE_FACE_CARE^F1_FACE_EYE^F2_FACE_EYE_AGING& eu mi-am luat de o saptamana, dar ma trezesc dimineata cu ochii foarte umflati, nu stiu de ce
Sa-mi spuneti si mie daca e la fel la voi.
Silvia
Silvia, nu stiu ce sa spun.este f. interesant. in acest site vad ca se numeste "meokine"iar pe care am vazut-o eu scrie"myokine".nu stiu ce sa spun.desi amindoua sunt de la vichy.si asta pe care am vazut-o eu este roz,iar asta de pe site este alb transparent.oare nu o fi facuta asta myokine special pt. Europa de est asa cum se intimpla cu multe produse?fetelor, ce parere aveti?pt. ca myokine care este la noi nu este la fel ca ceea ce vad aici.