caderea parului
Va rog ajutati-ma,imi cade foarte mult par.Am o fetita de 5 luni pe care o alaptez ,iar de vreo 2 luni a inceput sa-mi cada foarte mult parul{am parul mai lung},iau si Exluton pentru a ma proteja de o eventuala sarcina.Daca a-ti patit la fel va rog spuneti-mi cum a-ti procedat pentru a stopa caderea parului.
Raspunsuri
DanielaLaura spune:
Buna!
S-a mai scris despre acest subiect si la recomandarea mamicilor care alapteaza si care au trecut prin asa ceva am inceput sa ma spal cu Sampon crema nutritiv Favisan pentru cresterea parului cu frunze de nuc.Pot sa-ti spun ca inca de la primele spalari am observat ca imi cadea parul mai putin.In scurt timp caderea parului a fost stopata iar parul este mai stralucitor si mai des.Incearca si tu acest minunat sampon si ai sa vezi ca nu vei regreta!
Sanatate maxima!
flavia2904 spune:
Iti multumesc ,am sa incerc si eu acel sampon.Nu am de mult timp internetul si nu stiu toate subiectele discutate.
koalitza spune:
DanielaLaura imi poti spune si mie de unde se poate cumpara acest sampon? Am si eu probleme cu caderea parului si nu am reusit cu nimic sa le rezolv. Este recomandat pentru orice tip de par?
Va doresc sanatate
cristi22na spune:
buna,de la plafar sau la farmacie,nu cred ca e mai mult de o suta de mii.eu am incercat lotiunea regeneratoare de la gerovital cu vitamina A,E si petrol 14 lei si samponul dr.solei pt caderea parului 7 lei,dar tb folosit si balsam ca imi face parul putin mai aspru,dar il aveam gras si acum totul este ok.SPER SA SCAPATI DE PROBLEMA.acumam un par des si mi-a crescut si repede.va pup
gabriela_tutuianu spune:
caderea parului este cauzata de o mineralizare proasta.iti trebuie niste minerale.nu conteaza ce sampon folosesti.
ange spune:
quote:
Originally posted by gabriela_tutuianu
caderea parului este cauzata de o mineralizare proasta.iti trebuie niste minerale.nu conteaza ce sampon folosesti.
"niciodata nu e prea tarziu"
ca de exemplu?
ange,mamica de 2 ori
clau2toma spune:
In primul rand cred ca trebuie sa-ti faci putin timp si pt tine , adica sa-ti iei vreo 2 ore libere de la postul de mama ,sa-ti lasi fetita cu cineva f apropiat si de incredere si sa dai fuguta la un coafor sa-ti taie putin din varfurile parului ,mai ales in aceasta luna cand parul se revigoreaza f bine dupaun tuns si apoi pot sa-ti spun sa incerci ce ti-a recomandat Daniela ,adica samp Favisan care este f bun ,iar dupa uscarea naturala a parului [deci nu cu feonul si nu prin stergerea cu prosopul ,pt ca parul se toceste si se degradeaza f repede dupa acesta operatiuni ] poti sa-ti iei un ser pt par intins de la Avon care este in jur de 100000 de lei si f bun si sa-ti pui 4 picaturi pt tot parul [da o stralucire aparte], dupa care il masezi .Bineinteles ca-ti trebuie si un balsam sau un tratament pt tipul tau de par.
Bafta si sa ne scrii despre rezultatele pe care le-ai obtinut!
Claudia
si puiul ei Tomita
dianaiulie2009 spune:
Mie mi-a cazut parul si cand fetitza mea avea 1 an de zile . Si am citit pe net de capsulele de urzica , asa ca am inceput tratamentul cu ele . Sunt cutii cu 40 de capsule si se tine regimul timp de 3 luni , cate 3 capsule / zi .
Dar , sa nu faceti ca si mine , eu dupa 1 luna am observat o imbunatatire serioasa si am incetat sa mai iau si apoi iar a inceput caderea parului . Am reinceput apoi tratamentul , m-am tinut de el si acum nu mai am probleme .
Capsulele le gasiti la plafar sau la magazinele apicola .
Succes !!!
albumele noastre
DanielaLaura spune:
Samponul Favisan se poate procura de la un plafar sau un magazin cu produse naturiste sau de la o farmacie.Si eu am avut parul lung si a trebuit sa-l mai scurtez pana am dat de acest sampon minune care este pentru toate tipurile de par.Se poate face si un tratament cu minerale daca doresti dar eu am mancat cat de sanatos am putut si acum nu mai am probleme cu caderea parului.Mentionez ca am mai folosit si alt sampon regenerant dar fara nici un rezultat ba chiar mai mult imi facea parul sa cada.Deci conteaza si samponul pe care-l folosesti!Aceasta este parerea mea.Eu ma simt foarte bine cu acest sampon si nu cred ca voi renunta la el nici dupa alaptare.
Sanatate maxima!
Scuze ca nu am raspuns mai devreme.