Dupa cate IA nereusite ati trecut la FIV?

Buna seara,
Ma gandesc ca s-au mai discutat subiecte asemanatoare dar totusi..dupa cate inseminari nereusite ati trecut la FIV?
Eu sunt destul de noua si ma gandesc ca poate aveti voi mai multe sugestii.
Eu de exemplu am programata a 8a inseminare in aprilie iar medicul meu nu considera ca e cazul de FIV.
Astept parerile voastre daca va face placere sa discutam.
Mult succes in ceea ce intreprindeti!
Adhnana
Raspunsuri

Avalon spune:
Depinde... cat timp de incercare a fost inainte de inseminari, noi avem deja un an... care este cauza care te-a dus spre inseminare... daca e vorba de oligospermie severa si esti convinsa ca inseminarile au fost facute 'ca la carte', atunci cred ca 8 incercari de acest fel sunt suficiente. Eu dupa 8 inseminari voi trece la FIV (pana acum am facut 3), de fapt am si calculat, asta se va intampla in toamna acestui an.
Succes!
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

Liana30 spune:
eu am 12....
am 4 IA.....si inca nu stiu daca ma voi opri aici sau voi trece la FIV ...
tie iti urez multa bafta!!!!!
Avaloaneee mi'e dor de scurtele noastre discutii..scurte da la obect
"Nimic nu-i imposibil!"

Avalon spune:
Liana, si mie mi-a fost dor de tine!
Dar am vazut ca ai venit putin 'intoarsa'... esti suparata sau mi se pare mie?
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.

crinuta71 spune:
Adhnana la noi e infertiliate inexplicabila si dupa 5 IUI am trecut la FIV. Dar dr. mi-a recomandat FIV deja la a 3-a IUI nereusita. Am mai facut totusi 2, speram sa scap de FIV. Acum am facut si 1 FIV, tot nereusit.
poze

Elise spune:
eu trec direct la FIV - trompele mele o data functioneaza, o data nu, o data da... si nu vreau sa stau la ghici.
Elise

bety spune:
Dupa 12 inseminari, dar din pacate nu le-am facut la rand, ci cu intreruperi, din 2002 pana in 2005.
Dar am tot sperat ca se va intampla...
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice
Poze dragi

veronici spune:
Eu am facut 7 IA intr-un an si un FIV in februarie reusit. Daca era sa ma iau dupa doctorita mai faceam vreo 7,cred. Dar noi am pus piciorul in prag si am spus : FIV ! Si gata!Am avut si noroc sa reuseasca din prima!
http://photos.yahoo.com/verocika2002

Monica-Elena spune:
Eu una am ales din prima FIV ptr ca timpul nu imi permitea sa mai incerc si IA.Am refuzat si IA si laparoscopia si am trecut direct la FIV. Si se pare ca nu am gresit ptr ca a reusit din prima si am un baietel de 9 luni.

kla78 spune:
eu dupa 5 ani de tratamente cu usoare stimulari , relatii programate etc am recurs la IA am facut 5 (anul trecut)dar din pacate toate nereusite iar apoi prin recomendarea medicului am facut un FIV dar din pacate s-a implantat intr-o trompa(extrauterina)......acum astept sa ma recuperez si fug repede la dr pt urmatorul FIV....eu cred ca depinde si de problemele ce le ai ,de varsta,etc
iti doresc mult succes !
"cand o persoana are un vis tot universul conspira pentru ca acest vis sa devina realitate"-Paulo Coelho

KITTA spune:
Monica-Elenane poti spune si noua la ce varsta ai facut FIV-ul si in ce oras. La clinica partiulara? Eu sunt de-abiala a 3-a IAS (inca nu stiu rezultatul ultimei), daca nu reusesc nimic anul asta la anul FIV.
Iti multumesc anticipat de raspuns.