Mamici singure la sfarsit de saptamana

Mamici singure la sfarsit de saptamana | Autor: IOANA30

Link direct la acest mesaj

mai este cineva ca mine care isi petrece wk singura acasa cu doi copii din care unul de 3 luni?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lizi32 spune:

buna
eu sant aproape la fel ca tine: un bebe de 1,8 luni si un sot care de ex azi e de garda; cand nu e de garda e oricum mai mult pe la spital... si cand te gandesti ca sant departe de ai mei si de casa.... cred ca stai mai bine decat mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Ioana 30, bine ai venit pe forum!
Da, si eu imi petrec weekendurile singura, in sensul ca sotul meu se duce la prieteni, se distreaza, iar eu sunt de garda cu trupa. Noroc ca cel mare doarme la mama, dar in cursul zilei tot cu mine sunt amandoi. duminica- aceeasi combinatie, insa sotul e acasa si doarme... ca e obosit, nu?

Gabi+Robert 20.05.1997Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IOANA30 spune:

[quote]Originally posted by gabibarta

Ioana 30, bine ai venit pe forum!
Da, si eu imi petrec weekendurile singura, in sensul ca sotul meu se duce la prieteni, se distreaza, iar eu sunt de garda cu trupa. Noroc ca cel mare doarme la mama, dar in cursul zilei tot cu mine sunt amandoi. duminica- aceeasi combinatie, insa sotul e acasa si doarme... ca e obosit, nu?

Un sfat:ia trupa si dute si tu cu el.Eu asa fac.Pe cel mic il adorm in cos iar cel mare se joaca cu copii prietenilor nostri.Cei drept cateodata intarziem cam mult:12-1 noaptea, dar Vladut s-a obisnuit.

Mergi la inceput