Aveti idee ce poate fi?

Aveti idee ce poate fi? | Autor: crishtina

Link direct la acest mesaj

Imi miroase gura urat :( Si as vrea un medicament sau cineva care a avut de'a face cu asa ceva..am luat ceva pentru giardioza...insa nu s'a terminat...mai iau gume pt moment...dar vreau sa se termine....ma streseazaaaa :((

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns april spune:

S-ar putea sa fie de la dantura sau de la stomac. Poate ca nu se inchide bine orificiul superior al stomacului. Un control la un internist te-ar lamuri.
Mai multe nu stiu.

serbare 8 Martie

Fericirea e alcatuita din lucruri marunte.

"And in the end, it's not the years in your life that count. It's the life in your years" Abraham Lincoln

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Daca ai giardia e de la ea.Poate fi si de la o cariuta netratata.Pana iti rezolvi problemele ia ceva mentolat si foloseste apa de gura.
Daca nu trece repede fuguta la doctor!

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Evenimentele importante
Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Si in cazurile de gastrita sau infectie cu helicobacterpilori gura miroase f. urat.Numai un doctor poate spune clar.Oricum ,daca nu ai probleme cu dantura e de la stomac.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crishtina spune:

Nu e de la dantura...e altceva sigur...am dintii buni deocamdata...si merg la stomatolog.

Mergi la inceput

Va multumesc mult pt sfaturi si ca m'ati inteles. Daca mai are cineva vreo idee astept cu nerabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mica-mica spune:

De regula am aceasta problema inaintea unei crize de stomac, avand o gastrita acida.Ti-ai facut analizele pt. giardia sau banuiesti tu ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Poate ai probleme biliare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Ai cumva ulcer?

Daniella, mama lu'Alexis

Mergi la inceput

Pt giardiaam facut analize...doctorul mi'a dat respectivul tratament..cu stomacul nu am avut si nu am probleme...ulcer sau altceva...gastrita nu stiu cum se manifesta sorry. Se mai intampla sa ma arda in piept...seara ...mai rar asa...posibil sa fie de la asta? voi ce parere aveti? Va pup pe toate care mi'ati raspuns

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

Daca ai senzatia de arsura in piept, mai mult ca sigur e de la stomac.Eu am ulcer pe fond nervos, in perioade de stress, ma balonez, am arsuri in cosul pieptului, si reflux, si binenteles miros f urat si amarui.
Tu zici ca nu ai(f. bimne) dar poate totusi sa fie o "deranjare" la stomac.oricum daca te tine mai mult de 4-5 zile, mergi la medic.

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput