ce fonduri de ten sunt eficiente?

ce fonduri de ten sunt eficiente? | Autor: nadyana

Link direct la acest mesaj

va rog sa-mi recomandati un fond de ten eficient si care sa nu atace tenul.ce stiti?este bine sa folosim fond de ten?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scumpi spune:

Eu folosesc fond de ten de la Max Factor, colour adapt si sunt multumita de el. Arata bine cand il pun, se adapteaza culorii pielii mele, nu arata ca o masca. Din cand in cand mai folosesc si stick-ul fresh&easy de la Nivea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

Estee Lauder.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikole spune:

DIOR...mi e potriveste cel mai bine!

http://photos.yahoo.com/frezia_2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

LANCOME

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

In primul rand un fond de ten se ia dupa tipul de ten..
In al doilea rand ce inseamna eficiente la tine?Eficiente sa ce?(ce vrei tu de la un fond de ten?)
Eu folosesc acum Max Factor-Flawless Perfection(super fain).Inainte de asta am folosit Colour Adapt,tot Max Factor.(eu am tenul mixt si sensibil si mi-am dorit de la un fond de ten sa uniformizeze culoarea tenului,sa nu dea senzatia de masca si sa arate cat mai natural!,practic sa nu se vada ca sunt data cu fond de ten..)
Uita-te si pe linku-rile date de roxanaz,acolo s-a mai discutat.
Multa bafta.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Folosec de vreun an L'Oreal translucide si vreau sa spun ca sunt super multumita de el.Ti-l recomand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Eu Matis, e super - nici nu se observa pe ten.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana-Maria21 spune:

Eu uitasem sa spun in alt subiect cu fonduri de ten ca am folosit si Giordani si am fost super multumita.Toata smecheria este sa nu arate ca o masca, sa fie hidratant.In ziua de azi eu zic ca nu are cum sa nu fie bine pentru ten.La toate emisiunile cu machiaj la care ma uit toti zic ca fondul de ten protejeaza fata de impuritati si poluare.Daca ai o fata care arata super si fara fond de ten atunci nu are rost dar daca e ceva care te face sa nu te simti in largul tau eu zic ca e ok.

invidia dezleaga limbile oamenilor asa cum admiratia le amuteste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinai spune:

am incercat o mostra de la L'oreal : Infallible, cel mai recent fond de ten de la l'oreal, si este super!!! am sa imi cumpar!!

Lavinia: Sotie alintata.....

Nunta noastra (02.07.2005), nepotzica alexia si altele

Mergi la inceput