ochelari de soare la moda
fetelor va rog sa-mi spune-ti si mie ce ochelari de soare se poarta anul asta si de unde imi pot lua un model frumos.vazusem acum 4 ani ceva f.frumos cu strasuri care mi-a placut mult.erau de la dior dar nu i-am luat.mi-ar place ceva tot in genul asta.astept sfaturile voastre.
Raspunsuri
nikole spune:
Dior are modele foarte fistichii,f tineresti, cu strsuri, toate culorile, formele, etc.Eu una prefer Gucci, clasic si f elegant.
De asta am si dat 200 $
pe o pereche acum doi ani, cand pe vremea aceea aveam salariul de 600$.Dar sunt superbiiiii!(adica pe gustul meu).
Laura Biagioti(nici eu nu stiu cum se scrie corect)...nu stiu ce modele are,dar cred ca ce vine din Italia e -zic eu- clasic.
Ce am vazut iar super fain, e de la Ana Hickman, in Brasil.Dar fff scump.e super firma in Brasil.
Cam asta stiu eu.
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
nadyana spune:
mersi nikole!am sa merg sa vad ce au si la dior.si laura biagioti are ceva clasic si sunt destul de scumpi(cam 150$)si au strasuri pe un brat.daca nu gasesc altceva, poate ii achizitionez pe acestia.
nadyana spune:
aaaa!mai era ceva.din ce stiti voi, care este regula?trebuie sa se vada sprincenele sau ramele trebuie sa le acopere?exista o regula in acest sens?pt. ca ochelarii pe care i-am gasit eu, fiind clasici, nu acopera sprincenele, ci sunt cu rame dreptunghiulare.
cait spune:
Si eu mi-am luat unii de la Dior 150 euro) destul de draguti.Am vazut ca Chanel are niste modele super dragute dar cam scumpi(peste 200E) asa ca eu mi-am luat o imatatie perfecta dupa ei.Uite aici un model in voga acum dar nu te lua dupa preturile care sunt acolo.
http://www.raffaello-network.com/francais/lunettes-de-soleil/48302/123/Lunettes-de-soleil-Chanel.htm
Cait
Home is where heart is...my heart is far away from here..
loneanbianca spune:
Eu o sa merg sa vad pe data de 6 aprilie ultima colectie de la Rayban.... vor fi la 1.700.000 lei. Asa ca pt cine e din Cluj....
nadyana spune:
mersi cait.fetelor va rog sa-mi spuneti daca stiti:care este regula?ramele trebuie sa acopere sprancenele sau nu?exista o regula in acest sens?
nikole spune:
Eu nu stiu sa fie vreo regula...nici ai mei nu acopera sprancenele, dar ce e drept, cei care acopera sunt mai sic,...ori poate imi sta mie mai bine..
Cred ca depinde de gusturi...
http://photos.yahoo.com/frezia_2004
scumpi spune:
Eu stiu ca nu trebuie sa acopere sprancenele, dar cu ochelarii aceia super mari( cum poarta J.Lo) este aproape imposibil sa nu acopere. Asa ca eu cred ca nu conteaza prea mult, ceea ce este important este sa-ti stea bine cu ei.
speel spune:
Eu de regula imi cumpar mai multe perechi pentru ca nu adopt un anumit gen de vestimentatie si nu pot folosi numai o singura pereche.Adica daca astazi merg cu copilul la plimbare si ma imbrac sport am o pereche de ochelari sport.Daca maine merg la o prezentare de moda,normal imi pun o pereche super trendy.Si la o plimbare de dupa amiaza ceva finut dar cit de cit excentric.
Cit despre tendinte,am inteles ca se mentin cei cu lentila mare in nuante de maron.